دانلود مقاله ترجمه شده وضعيت پلي فنول ها در فرايند خشک کردن ميوه ها و سبزيجات


چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2001704 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
880,000 ریال
شناسه محصول :
2001704
سال انتشار:
2015
حجم فایل انگلیسی :
276 Kb
حجم فایل فارسی :
336 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

وضعيت پلي فنول ها در فرايند خشک کردن ميوه ها و سبزيجات

عنوان انگليسي

State of Polyphenols in the Drying Process of Fruits and Vegetables

نویسنده/ناشر/نام مجله

Critical Reviews in Food Science and Nutrition

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 23 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

در اين مقاله ی مروري، فن ­آوري­ هاي خشک کردن و اثر آن­ها بر روي ميزان پلي­ فنول­ هاي موجود در سبزيجات و ميوه ­ها بررسي شده است. پلي­ فنول­ ها براي سلامتي مزاياي زيادي دارند و مي­توانند به عنوان آنتي­ اکسيدان عمل کنند. به طور خاص افزايش مصرف پلي­ فنول­ ها منجر به کاهش بروز بيماري­ هاي قلبي و عروقي مي­شود؛ بعلاوه اثبات شده است که مي­تواند خطر ابتلا به بيماري­ هاي عصبي در انسان­ ها را کاهش دهد. گزارش­ هاي پژوهشي زيادي درباره تأثير روش­ هاي مختلف خشک کردن روي محتوي پلي­ فنولي ميوه ­ها و سبزيجات وجود دارند. مکانيسم ­هاي تجزيه پلي­ فنول­ ها و همچنين فرايندهاي آماده­ سازي که به صورت بالقوه منجر به حفظ مقادير بالاتري از پلي­ فنول­ ها در طول خشک کردن مي­شوند، در مقالات مورد بحث و بررسي قرار گرفتند.

1-مقدمه

مصرف ­کنندگان در طول دهه گذشته به دنبال مواد غذايي سالم­­ و مغذي بودند. بعلاوه مصرف ميوه ­ها و سبزيجات افزايش يافته است (موريس و بردلي، 2003). ميوه­ ها و سبزيجات داراي مقادير زيادي آب هستند، که موجب محدود شدن ماندگاري و توزيع گسترده آن­ها مي­شود. اين موضوع باعث شده است که توليد ميوه­ ها و سبزيجات فرآوري شده، شامل ميوه ­ها و سبزيجات آب­زدايي شده افزايش يابد. محصولات آب­زدايي شده داراي مقدار آب کمي هستند، که از رشد ميکروارگانيسم ­هاي عامل فساد ميوه ­ها و سبزيجات تازه جلوگيري مي­ کند. با اين حال فرايندهاي خشک کردن داراي اثرات منفي بر روي مواد مغذي موجود در محصولات غذايي هستند...

خشک کردن پلي فنول ها ميوه ها سبزيجات :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

This review presents an overview of drying technologies and its impact on the polyphenol content of vegetables and fruits. Polyphenols contribute to many health benefits and can act as antioxidants. Specifically an increased intake of polyphenols has been shown to decrease the incidence of cardiovascular disease; furthermore, it has been shown to help reduce the risk of neurodegenerative diseases in humans. Many researchers have reported on the effect of different drying techniques on the polyphenol content in fruits and vegetables. Polyphenol degradation mechanisms proposed in literature and pretreatments that potentially lead to higher retention of polyphenols during drying are also discussed

Keywords: Fruits vegetables drying polyphenols
این برای گرایش های: صنایع غذایی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: شیمی کاربردی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی شیمی با ترجمه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید