دانلود مقاله ترجمه شده تولید L-آسپارژیناز II با استفاده از اشرشیاکلی


چطور این مقاله زیست شناسی سلولی و مولکولی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000833 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله زیست شناسی سلولی و مولکولی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
695,000 ریال
شناسه محصول :
2000833
سال انتشار:
1968
حجم فایل انگلیسی :
1 Mb
حجم فایل فارسی :
43 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تولید L-آسپارژیناز II با استفاده از اشرشیاکلی

عنوان انگليسي

Production of L-Asparaginase II by Escherichia coli

نویسنده/ناشر/نام مجله

JOURNAL OF BACTERIOLOGY

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده زیست شناسی سلولی و مولکولی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 11 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

 

چکیده

L-آسپارژیناز به مقدار ثابتی توسط E. coli در شرایط بی­ هوازی سنتز می­شود. آنزیم بطور بهینه در محیطی با pH 7 و 8 در دمای °C 37 توسط باکتری تولید می­شود. با وجودیکه برخی آنزیم ها در شرایط هوازی، تشکیل می­شوند، آسپاراژیناز II در شرایط رشد بی­هوازی در هنگامیکه غلظت بیشتری از تنوع آمینواسیدها وجود دارد، بین 100 تا 1000 بار بیشتر تولید می­شود. باکتری هایی که در چنین شرایطی رشد کرده ­اند، مواد آغازگر غنی برای تولید در مقیاس بزرگ فراهم می­کنند. هیچ آمینواسید خاصی ساخت آسپاراژیناز یا L-آسپاراژین را حتی در هنگام استفاده آن بعنوان تنها منبع نیتروژنی، القا نمی­کند. آنزیم، در حضور قندها، به میزان اندکی ساخته می­شود؛ گلوکز بیشترین مهار کنندگی را دارد.

1-مقدمه

دآمیناسیون L-آسپاراژیناز استخراج شده از اشرشیاکلی نخستین بار در سال 1957 توسط Tsuji گزارش شد(28). بعدها نشان داده شد که E.coli دو آسپاراژیناز مجزا (L-آسپاراژیناز آمیدو هیدرولاز، EC 3.5.1.1) تولید می­کند که در تعدادی ویژگیها، احتمالاً بطور برجسته­ ای در تمایل نسبت به آسپاراژین متفاوتند (5،24،27). آنزیمی با تمایل بالا، آسپاراژیناز II، ظاهراً در فضای پریپلاسمی، بین غشای پلاسمایی باکتری و پوشش سلولی، قرار دارد (6). این آسپاراژیناز بطور همگنی خالص شده است (H. Whelan & J.C. Wriston, Jr., Federation Proc., p. 586, 1968). از زمان مشخص شدن (2،3) آنکه یک L-آسپاراژیناز در سرم خوک گینه­ای بخشی است که رشد تومور­های خاصی را مهار می­کند (16،17)،آسپاراژینازها از منابع مختلفی بدست می­ آیند...

L-آسپارژیناز آنزیم اشرشیاکلی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

 Abstract
 

L-Asparaginase II was synthesized at constant rates by Escherichia coli under anaerobic conditions. The enzyme was produced optimally by bacteria grown between pH 7 and 8 at 37 C. Although some enzyme was formed aerobically, between 100 and 1,000 times more asparaginase II was produced during anaerobic growth in media enriched with high concentrations of a variety of amino acids. Bacteria grown under these conditions should provide a rich starting material for the large-scale production of the enzyme. No single amino acid specifically induced the synthesis of the asparaginase, nor did L-asparagine, even when it was used as the only source of nitrogen. The enzyme was produced at lower rates in the presence of sugars; glucose was the most inhibitory

Keywords: L-Asparaginase enzyme
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید