چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000779 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
511 Kb
حجم فایل فارسی :
393 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
مطالعه انتقال توده های شیمیایی از بسته بندی ها به سوی و داخل پنیرها
عنوان انگليسي
Studies of mass transport of model chemicals from packaging into and within cheeses
نویسنده/ناشر/نام مجله
Journal of Food Engineering
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 9 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 26 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
هدف این تحقیق مطالعه فرآیندهای انتقال دیفینل بوتادیینس، تریکلوسن و BHTبه عنوان مدل های انتقال دهنده(migrant )، ازفيلم LDPE به درون پنیرهای حاوی مقدار معین چربی و آب( پنیرGouda، پنیر نرم و پنیر لور) می باشد که در دماهای(5و25 درجه سانتی گراد) برای دوره هایی مشخص و تحت شرایط خاص نگهداری می شوند. یک مدل ریاضی بر اساس قانون دوم Fick برای پیش بینی انتقال از بسته ها به پنیرها، وهم چنین مدل دیگری براساس برابری Moisan، برای تخمین مقدار انتشار مواد شیمیایی در پنیرها معتبر شناخته شده است. نتایچ بدست آمده به درک بهتر فرآیندهای انتقال توده ها از بسته به پنیرها، کمک می کند. ضریب انتشارموثر DPBD در همه مراحل اجرای فرآیند و در لایه LDPE از پنیر Gouda 6.3*10-11 cm2s1 و ضریب انتشار در پنیر Gouda 6.4*10-8cm2s-1 در 5 درجه سانتی گراد می باشد. ضریب انتشار موثر(into) در پنیر نرم با شرایط مشابه 3.2*101-11cm2s-1 و ضریب انتشاردیگر(within )درپنیر نرم، 2.4*10-8 cm2s-1 می باشد. این نتیجه گیری بدست می آید که این انتقال ها به خود پنیر صورت نمی گیرد بلکه انتشار در بسته ایجاد شده و از سطح بسته به پنیر انتقال می یابد. علاوه بر این ضریب های انتشار در پنیرها در دماهای 5و 25 شبیه به هم می باشند، بنابراین درفرآیند انتشار در پنیرها و در دماهای ذکر شده، شاهد فعال شدن انرژی های کمتری می باشیم.
فهرست مطالب
1-مقدمه
2-بررسی آزمایشگاهی
1-2- مواد غذایی
2-2-انتقال دهنده ها و شناساگرها
3-2- لایه های پلاستیکی
4-2- آزمون های انتقال
5-2- مطالعه ی پروسه های انتقال در بین پنیرها
6-2-فرآیندهای استخراج
7-2- شرایط کروماتوگرافیک
3- نتایج و بحث
1-3-حرکت سینتیک از لایه های LDPE به پنیرها
2-3-مطالعه پروسه های انتقال در میان مواد غذایی
4- نتیجه گیری
5-مراجع
مهاجرت بسته بندی پلاستیکی ضریب نفوذ ضریب پارتیشن مدلسازی پنیر
:کلمات کلیدی
Abstract
The aim of this work was to study the processes of migration and transport of diphenylbutadiene, triclosan and BHT, as model migrants, from LDPE film into and within cheeses containing different amounts of fat and water (Gouda cheese, soft cheese and cottage cheese) and stored at two temperatures (5 _C and 25 _C) for different storage periods under different conditions. A mathematical model based on the Fick’s second law was validated to predict migration from the packaging material into cheese, and another model based on the Moisan equation was validated to estimate the rate of diffusion of chemicals within cheeses. The results obtained contribute to a better understanding of the mass transport processes of migrants from packaging to cheeses. The effective diffusion coefficient of DPBD in the whole system, LDPE film–Gouda cheese, was 6.3 _ 10_11 cm2 s_1 and the diffusion coefficient within Gouda cheese was 6.4 _ 10_8 cm2 s_1 at 5 _C. Effective diffusion coefficient in soft cheese under the same conditions was 3.2 _ 10_11 cm2 s_1 and the diffusion coefficient within soft cheese was 2.4 _ 10_8 cm2 s_1. It can be concluded that the transport rate limiting step does not occur in the cheese itself but rather involves diffusion in the packaging material and transfer from the packaging surface to the cheese. In addition, the diffusion coefficients in the cheese were very similar at the temperatures used (5 _C and 25 _C), thus indicating small activation energies for diffusion processes in cheeses
Contents
1. Introduction.
2. Experimental
2.1. Foodstuffs
2.2. Migrants and reagents
2.3. Plastic film
2.4. Migration tests
2.5. Transport process study within cheese
2.6. Extraction process
2.7. Chromatographic conditions
3. Results and discussion
3.1. Migration kinetics from LDPE films to cheeses
3.2. Transport process study within the foodstuff
4. Conclusions
5. References
Keywords:
Migration Plastic packaging Diffusion coefficient Partition coefficient Modeling Cheese
سایر منابع مهندسی شیمی-صنایع غذایی در زمینه بسته بندی