دانلود مقاله ترجمه شده کاربردهای نانوفناوری در بسته بندی و نگهداری غذا: مواد نگه دارنده، ضد میکروبی و حسگرها


چطور این مقاله نانوفناوری را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000778 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله نانوفناوری در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,475,000 ریال
شناسه محصول :
2000778
سال انتشار:
2011
حجم فایل انگلیسی :
2 Mb
حجم فایل فارسی :
3 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

کاربردهای نانوفناوری در بسته بندی و نگهداری غذا: مواد نگه دارنده، ضد میکروبی و حسگرها

عنوان انگليسي

Applications of nanotechnology in food packaging and food safety: Barrier materials, antimicrobials and sensors

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Colloid and Interface Science

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده نانوفناوری شامل 24 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 74 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

در این مقاله چندین کاربرد نانومواد در بسته بندی و نگهداری غذا مرور شده است، از جمله: نانوکامپوزیت های پلیمر/ خاک رس به عنوان مواد بسته بندی با نگهدارندگی بالا، نانوذرات نقره به عنوان عامل های ضد میکروب قوی، و نانوحسگرها و سنجه هایی بر پایه نانومواد برای تعیین آنالیت های مناسب (گازها، مولکول های آلی کوچک و عوامل بیماریزایی که در غذا رشد می کند). به علاوه به منظور پوشش دادن جنبه های فنی این موضوعات، وضعیت تجاری کنونی و درک مفهوم سلامت این فناوری ها هم مورد بحث قرار گرفته است. این کاربردها انتخاب شده اند زیرا در آنها به طور مستقیم نانوذرات به غذاهای مصرفی افزوده نمی شود و بنابراین برای آنکه در مدت کوتاه تری در معرض مصرف عموم واقع شود، از اقبال بیشتری برخوردار هستند.


فهرست مطالب

1-مقدمه

2-کاربردهای نگهدارندگی نانوکامپوزیت های پلیمری

1-2-نفوذپذیری PLC ها

2-2-ساختار و رفتار سدی نانوکامپوزیت های خاک رس و سیلیکات

3-2-سوار کردن لایه به لایه دیوار آجری مانند

4-2- وضعیت تجاری کنونی، سلامت و چشم انداز

3-نانوذرات و نانوکامپوزیت های نقره به عنوان مواد بسته بندی غذایی ضد میکروب

1-3-فعالیت ضد میکروبی نانوذرات نقره

2-3-نانوکامپوزیت های پلیمر که شامل نانوذرات نقره هستند

3-3-سایر نانوذرات ضدمیکروبی

4-3-نشانزد سلامت مواد میکروب کش بر پایه نانو نقره

4-نانوحسگرها و سنجش های بر پایه نانوفناوری برای آنالیت های مربوط به غذا

1-4- آشکارنمودن مولکول های ارگانیک کوچک

2-4- آشکارسازی گازها

3-4- آشکارنمودن میکرو ارگانیسم ها

5-دورنما

6-مراجع

بسته بندی غذا نانوتکنولوژی نانوکامپوزیت خواص ضد میکروبی سنسور نانوغذا :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

In this article, several applications of nanomaterials in food packaging and food safety are reviewed, including: polymer/clay nanocomposites as high barrier packaging materials, silver nanoparticles as potent antimicrobial agents, and nanosensors and nanomaterial-based assays for the detection of foodrelevant analytes (gasses, small organic molecules and food-borne pathogens). In addition to covering the technical aspects of these topics, the current commercial status and understanding of health implications of these technologies are also discussed. These applications were chosen because they do not involve direct addition of nanoparticles to consumed foods, and thus are more likely to be marketed to the public in the short term

Contents

1. Introduction

2. Barrier applications of polymer nanocomposites

2.1. Permeability of PNCs

2.2. Structure and barrier behavior of clay and silicate nanocomposites

2.3. Brick wall layer-by-layer assemblies

2.4. Current commercial status, safety and outlook

3. Silver nanoparticles and nanocomposites as antimicrobial food packaging materials

3.1. Antimicrobial activity of silver nanoparticles

3.2. Polymer nanocomposites containing silver nanoparticles

3.3. Other antimicrobial nanoparticles

3.4. Health impacts of nanosilver-based biocidal materials

4. Nanosensors and nanotechnology-based assays for foodrelevant Analytes

4.1. Detection of small organic molecules

4.2. Detection of gasses

4.3. Detection of microorganisms

5. Outlook

6. References

Keywords: Nanotechnology Food packaging Antimicrobials Sensors Nanofoods Nanocomposites
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: صنایع غذایی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: شیمی کاربردی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله نانوفناوری با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی شیمی > مقاله های مهندسی شیمی و ترجمه فارسی آنها > کاربردهای نانوفناوری در بسته بندی و نگهداری غذا: مواد نگه دارنده، ضد میکروبی و حسگرها
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید