دانلود مقاله ترجمه شده نوشيدني پروبيوتيك آب ميوه سيب كاشو تخمير شده با لاكتوباسيليوس كازئي


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000773 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
880,000 ریال
شناسه محصول :
2000773
سال انتشار:
2011
حجم فایل انگلیسی :
930 Kb
حجم فایل فارسی :
618 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

نوشيدني پروبيوتيك آب ميوه سيب كاشو تخمير شده با لاكتوباسيليوس كازئي

عنوان انگليسي

Probiotic beverage from cashew apple juice fermented with Lactobacillus casei

نویسنده/ناشر/نام مجله

Food Research International

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 29 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

در اين مطالعه شرايط كشت لاكتوسيليوس NRRL B-442 در آب سيب كاشو، بعلاوه مقدار ماده تلقيحي مناسب تعيين شد و زمان تخمير بهينه گشت. به علاوه، قابليت بقاي كازئي(casei) L در آب سيب كاشو در طول مدت ذخيره سازيِ يخچالي (4 درجه سانتيگراد) به مدت 42 روز بررسي شد. شرايط بهينه براي توليد آب سيب كاشو پروبيوتيك به اين شرح بود: PH اوليه 6.4 ، دماي تخمير 30 درجه سانتي گراد، ميزان تلقيح 7.48 Log CFU/mL (كازئي L) و فرآيند تخمير 16 ساعت. مشاهده گشت كه كازئي L در طول ذخيره سازي يخچالي رشد كرد. مقادير روشنايي، زردي و تغيير رنگ كلي افزايش يافت و مقدار قرمزي در طول دوره تخمير كاهش يافت. آب ميوه تخمير شده با كازئي L يك غذاي عملگرا (ويژه) جايگزين مناسب حاوي پروبيوتيك مي باشد.

فهرست مطالب

1-مقدمه

2-مواد وروش ها

1-2-مواد خام

2-2-آماده سازي استاك كشت ميكروبي

3-2-آماده سازي ماده تلقيحي

4-2-بهينه سازي تخمير

5-2- ذخيره آب ميوه سيب كاشو پروبيوتيك

6-2- تعين بيومس

7-2-تعيين تعداد سلول زنده

8-2-آناليز رنگ

3-نتايج و بحث

1-3-بهينه سازي تخمير

2-3-ذخيره آب سيب كاشو پريبوتيك

4-نتيجه گيري

5-مراجع

پروبيوتيك لاكتوباسيليوس كازئي ميوه هاي گرمسيري :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract
 

This study optimized the conditions of Lactobacillus casei NRRL B-442 cultivation in cashew apple juice, as well as, determined the proper inoculum amount and fermentation time. Moreover, it was investigated the survivability ability of L. casei in cashew apple juice during refrigerated storage (4 °C) for 42 days. The optimum conditions for probiotic cashew apple juice production were initial pH 6.4, fermentation temperature of 30 °C, inoculation level of 7.48 Log CFU/mL (L. casei) and 16 h of fermentation process. It was observed that the L. casei grew during the refrigerated storage. Viable cell counts were higher than 8.00 Log CFU/mL throughout the storage period (42 days). The values of lightness, yellowness and total color change increased and the values of redness reduced along the fermentation and refrigerated storage periods. The fermented juice with L. casei is a good and healthy alternative functional food containing probiotics. Cashew apple juice showed to be as efficient as dairy products for L. casei growth

Contents

1. Introduction

2. Materials and methods

2.1. Raw material

2.2. Microbial culture stock preparation

2.3. Inoculum preparation

2.4. Optimization of fermentation

2.5. Storage of the probiotic cashew apple juice

2.6. Biomass determination

2.7. Viable cell counts determination

2.8. Color analysis

3. Results and discussion

3.1. Optimization of fermentation

3.2. Storage of the probiotic cashew apple juice

4. Conclusions

5. References

 
Keywords: Probiotic Lactobacillus casei. Tropical fruits Viability
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی كشاورزی > مقاله های مجموعه مهندسی كشاورزی و ترجمه فارسی آنها > نوشيدني پروبيوتيك آب ميوه سيب كاشو تخمير شده با لاكتوباسيليوس كازئي
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید