چطور این مقاله مهندسی پليمر را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000704 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی پليمر در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
437 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
استخراج و خصوصیت کیتن (لاک) از بندپایان سخت پوست
عنوان انگليسي
EXTRACTION AND CHARACTERIZATION OF CHITIN FROM CRUSTACEANS
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی پليمر شامل 9 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 16 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
کیتن جدا شده از منابع طبیعی مختلف شامل خرچنگ های دریایی کوبا، میگوهای سنهیکار، خرچنگ های دریایی نروژ، اسکوئیل ها، خرچنگ های اسپانیایی، خرچنگ آمریکایی و قارچ با یک نتیجه 14-25% به طور خشک است. خواص فیزیو شیمیایی کیتن از منابع مختلف توسط طیف سنجی IR و میکروسکوپ الکترونی پویشی و درجه استیلیده شدن آن تعیین شد. کیتن بنابراین حاصل شده برای کاربردهای بیوتکنولوژیکی مناسب است (مانند ماده محافظ برای آنزیم های غیر متحرک).
1-مقدمه
اصطلاح "کیتن" برای طراحی الیاف ظریفپ 1و4- متصل شده به 2- استامید-2-دی اکسی-/ 3-دی- گلوکان به کار برده می شود. این ماده می تواند به مقادیر متغیر استیلید شده و در سه شکل کد مانند دفاعی (γوβ,α) و درجات متفاوت کریستالیتی یافت شود. اصطلاح کیتوسان شامل محدوده وسیعی از مشتقات به طور جزئی دی استیلید شده می باشد. ترکیب کیتن و مقدار کیتوسان آن با منبع مربوطه و فصلی خاص، محیط سکنی و دیگر شرایط محیطی تغییر می کند. کیتن و کیتوسان تنها پلی ساکاریدهای به طور طبیعی سرشاری با خواص پایه ای چشمگیر هستند. در حقیقت، کیتن یک سازنده ساختار بیرونی حشرات، کپک ها و قارچ ها و بند پایان سخت پوست است. کیتن همچنین به دلیل وابستگی به برخی اجزای غذاهای حیوانات و منشا قارچی و پتانسیل آن برای کاربردهای دارویی و داروخانه ای مهم است...
کیتن جداسازی کیتن طیف سنجی IR میکروسکوپ الکترونی پویشی
:کلمات کلیدی
Abstract
Chitin was isolated from various natural sources including Cuban lobsters, Sanlircar prawns, Norway lobsters, Squills, Spanish crayfish, American crayfish and Fusarium oxysporum with a yield of 14-25% on a dry basis. The physico-chemical properties of chitin from the different sources were studied by IR spectroscopy and scanning electron microscopy, and its degree of acetylation was determined. The chitin thus obtained is suitable for biotechnological applications (e.g. as supporting material for immobilizing enzymes).
Keywords:
Chitin chitin isolation IR spectroscopy scanning electron microscopy degree of acetylation
سایر منابع مهندسی پليمر-صنایع پلیمر در زمینه کیتن