دانلود مقاله ترجمه شده استخراج فاز ریز-جامد با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با طیف سنجی جرمی برای تعیین آفلاتوکسین در قهوه و نوشیدنی آبجو


چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000643 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
815,000 ریال
شناسه محصول :
2000643
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
1 Mb
حجم فایل فارسی :
761 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
PDF+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

استخراج فاز ریز-جامد با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با طیف سنجی جرمی برای تعیین آفلاتوکسین در قهوه و نوشیدنی آبجو

عنوان انگليسي

Micro-solid phase extraction with liquid chromatography–tandem mass spectrometry for the determination of aflatoxins in coffee and malt beverage

نویسنده/ناشر/نام مجله

Food Chemistry

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 20 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

 چکیده

فرایند استخراج-شستشو با استفاده از غشای متخلخل محافظت شده استخراج فاز ریز-جامد (µ-SPE) در ارتباط با کروماتوگرافی مایع جفت شده با طیف سنجی جرمی برای استخراج و تعیین آفلاتوکسین (AFs)B1، B2، G1و G2 از غذا با موفقیت توسعه یافته است. بعد از استخراج، AFs از دستگاه µ-SPE بوسیله اولتراسونیک با استونیتریل واجذب می­شود. شرایط بهینه استخراج بدین شرح است: ماده جاذب، 10 میلی­لیتر؛ جرم جاذب، 20 میلی­گرم؛ زمان استخراج، 90 دقیقه؛ سرعت بهم زدن محلول، 1000 دور بر دقیقه؛ حجم نمونه، 10 میلی­لیتر؛ حلال واجذبی، استونیتریل؛ حجم حلال، 350 میکرولیتر و زمان اولتراسونیک، 25 دقیقه بدون افزودن نمک می­باشد. تحت شرایط بهینه، فاکتور غنی ­سازی 11، 9، 9 و 10 بترتیب برای AFG2، AFG1، AFB2 و AFB1 بدست آمده است. ارتباط خطی و ضریب همبستگی خوبی در غلظت های بین 4/0-50 ng g-1r2)9999/0- 9988/0( بدست آمده است. بازیافت خوبی برای AFs در محدوده 0/86 تا 109 % بدست آمده است. این روش برای 40 نمونه شامل نوشیدنی آبجو (19) و قهوه (21) بکار گرفته شده است. هیچ Afs در نمونه­ های انتخاب شده وجود نداشت.

1-مقدمه

میسوتوکسین­ ها، متابولیت های سمی و وزن مولکولی کوچک (MW~700)هستند که بوسیله گونه­ های قارچی نظیر Aspergillus (A.)، Fusarium و penicillum تولید می­شود و در محصولات کشاورزی در شرایط دمایی و رطوبت مختلف رشد می­یابد. میسوتوکسین­ ها به قبل از سال 1960 برمی­گردند زمانی­که یک شیوع بیماری X منجر به از بین رفتن 100000 بوقلمون شد. بعدا علت این مرگ و میر به مصرف بادام زمینی نسبت داده شد که باAspergillusflavus و آفلاتوکسین­ ها (AFs) آلوده شده بودند(Beltran,Ibanz, Sancho, & Hernandez, 2009; Turner, Subrahmanyam, & Piletsky,2009).اگرچه بیشتر از 300 میسوتوکسین شناخته شده است که تنها حدود 20 میسوتوکسین بطور مکرر در غذا و علوفه حیوانات وجود دارد. مابین همه میسوتوکسین­ ها، AFs سمیت بالایی دارد که از ochratoxin A (OTA) پیروی می­کند (Beltrán et al., 2011). مابین 20 AFs که شناخته شده است تنها آفلاتوکسین ای B1(AFB1)،B2(AFB2)، G1(AFG1) و G2(AFG2) می­توانند محصولات کشاورزی را در مناطق گرمسیری آلوده کنند (Lutfullah&Hussain, 2012). اثرات سرطان زایی و سمی بودن AFs منجر به این شد که آژانس بین المللی برای تحقیق بر روی سرطان (IARC)AFB1 را بعنوان سرطان زای گروه 1 دسته بندی کند درحالی که AFs های دیگر و OTA بعنوان سرطان زای ممکن دسته بندی شده است...


استخراج فاز ریز-جامد تعیین آفلاتوکسین :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

 
 Abstract

A single step extraction-cleanup procedure using porous membrane-protected micro-solid phase extraction (l-SPE) in conjunction with liquid chromatography–tandem mass spectrometry for the extraction and determination of aflatoxins (AFs) B1,B2,G1and G2from food was successfully developed. After the extraction, AFs were desorbed from thel-SPE device by ultrasonication using acetonitrile. The optimum extraction conditions were: sorbent material, C8; sorbent mass, 20 mg; extraction time, 90 min; stirring speed, 1000 rpm; sample volume, 10 mL; desorption solvent, acetonitrile; solvent volume, 350lL and ultrasonication period, 25 min without salt addition. Under the optimum conditions, enrichment factor of 11, 9, 9 and 10 for AFG2, AFG1, AFB2and AFB1, respectively were achieved. Good linearity and correlation coefficient was obtained over the concentration range of 0.4–50 ng g_1 (r2 0.9988–0.9999). Good recoveries for AFs ranging from 86.0–109% were obtained. The method was applied to 40 samples involving malt beverage (19) and canned coffee (21). No AFs were detected in the selected samples

 

Keywords: Micro-solid phase extraction determination of aflatoxins
این برای گرایش های: شیمی کاربردی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله شيمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > شيمی > مقاله های شيمی و ترجمه فارسی آنها > استخراج فاز ریز-جامد با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با طیف سنجی جرمی برای تعیین آفلاتوکسین در قهوه و نوشیدنی آبجو
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید