دانلود مقاله ترجمه شده نقش نوتراسوتیکال ها در مدیریت اوتیسم


چطور این مقاله روانشناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000578 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله روانشناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,210,000 ریال
شناسه محصول :
2000578
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
0 Kb
حجم فایل فارسی :
نوع فایل های ضمیمه :
word+pdf
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

نقش نوتراسوتیکال ها در مدیریت اوتیسم

عنوان انگليسي

The role of nutraceuticals in the management of autism

نویسنده/ناشر/نام مجله

Saudi Pharmaceutical Journal

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده روانشناسی شامل 11 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 22 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی


چکیده

اوتیسم و اختلال های مرتبط با ان، که شیوع آنها به صورت فزاینده ای رو به رشد است، سندرم های رفتاری تعامل کلامی و غیرکلامی، و اجتماعی شدن هستند که به دلیل ناهنجاری های عصبی-رشدی رخ میدهند. جدیدترین مطالعات نشان می­دهند که شیوع اختلالات اوتیستیک در مقیاس جهانی 1% است. سبب شناسی اختلال اوتیسم چندعاملی و چندبعدی است که این امر مداخله درمانی را دشوارتر میسازد.  عدم تجانس عوامل ژنتیکی،  استرس اکسیداتیو، مکانیسم خودایمنی، و مکانیسمهای اپی ژنتیک، سبب پیجیده تر شدن طبیعت آسیب شناسی این اختلال شده اند. استفاده ازنوتراسوتیکال­ها برای درمان این اختلال، یک راهبرد امیدبخش، به خصوص در برخی از حوزهها است و از رویکردهای دیگر جالبتر می­باشد. این مقاله به صورت نقد و بررسی به تحلیل نقش ویتامینها و عوامل همراه با ان، اصلاحات رژیم غذایی و ناهنجاریهای روده و معده، پروبیتیکها و پریبیوتیکها، فیتوکیمیکال ها، و عوامل محیطی میپردازد تا اثربخشی فعالیت­های تغذیه محوری را که برای مدیریت این اختلال صورت گرفته است را بررسی کند. این مقاله مروری نظامدار از کوششهای کنترل شده تصادفی و دارونمایی برای نقد شواهدی ارائه میدهد که از استفاده از تغذیه درمانی در درمان اختلال اوتیستیک حمایت میکنند. نتایج با استفاده از تمامی شواهد مرتبط که از دیگرمطالعات بالینی و اکتشافی حاصل شده اند ارائه میگرد.

1-مقدمه

اختلالات طیف اوتیستسک  سندرم­های عصبی-رشدی رفتاری از تعاملات کلامی و غیرکلامی و مهارت­های اجتماعی شدن معیوب در میان کودکان هستند که شیوع آنها به طور فزاینده ای در حال رشد است. کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیستیک از نقایصی در تعاملات اجتماعی؛ زبان، مکالمه و خیال پردازی؛ و در طیف علایق و فعالیت­ها رنج میبرند. در چند دهه اخیر، اصلاحاتی که در تکنیکهای تشخیصی ایجاد شده است منجر به تمیزگذاری و تغییر در استفاده از اصطلاح اختلال اوتیستیک شده است تا اوتیسم، سندرم اسپرگر، سندرم رت، و اختلال تجزیه ای کودکی را در بر گیرد. شروع اختلالات طیف اوتیستیک در سه سال اول زندگی بوده و نسبت ابتلای مردان به آنها در مقایسه به زنان 5 به 1 میباشد (سازمان بهداشت جهانی، 1992؛ فومبون، 2002؛ راپین، 2002؛ تام و برتون، 2011؛ مرکز کنترل بیماری).

اختلالات همایندی که با اختلالات طیف اوتیستیک در ارتباطند عبارتند از بیماری­های روده ای- معده­ای ، عقب ماندگی خودکارکردی و ذهنی (بولت و پوسکا، 2002؛ سویتن و همکاران.، 2003؛ بو و همکاران.، 2010). از هر 88 کودک امریکایی، یک کودک به یکی از گونه­های اختلالات طیف اوتیستیک مبتلا می­شود و شیوع جهانی این اختلالات حدود 1% است (موهل و همکاران، 2004). در سال 2002 در عربستان سعودی 45500 کودک مبتلا به اوتیسم تشخیص داده شدند (آل-یافی و همکاران، 2011). مصطفی و همکاران و برخی از دیگر از نویسندگان عقیده دارند که در حقیقت، بسیاری از موارد اوتیسم در شبه جزیره عرستان تشخیص داده نشده باقی می­ماند؛ این نویسندگان بر این باورند که شیوع اوتیسم در عمان از هر 1000 کودک برابر 1.4 و در امارات متحده عربی برابر 2.9/1000 است (مصطفی، 2011). همچنین حدود 23-20% از کودکانی که از اختلالات طیف اوتیستیک رنج میبرند، به حمله ناگهانی مرض نیز دچار میشوند بدون آنکه آسیب شناسی زیربنایی آن را نشان دهند (تئوهاریدس و ژانگ،2011).

در میان اختلالات طیف اوتیستیک، اوتیسم به طور ویژه یک سندرم شدید است که ویژگی آن نقص قهقرایی تعاملات اجتماعی و رشد مکالمه به همراه رفتارهای تکراری بسیار افراطی و محدود و نیمرخ­های انگیزشی تطابقی است (انجمن روانپزشکی امریکا، 2000). در میان افراد اوتیستیک، حدود 85% مبتلا به اوتیسم ایدیوپاتیک یا اوتیسم اولیه هستند که دلیل اصلی آن هنوز ناشناخته باقی مانده است…

یت اوتیسم نوتراسوتیکال ها :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Autism and related disorders are increasingly prevalent behavioral syndromes of impaired verbal and nonverbal communication and socialization owing to neurodevelopmental abnormalities. The most recent estimate for the prevalence of autistic disorders is about 1% on a global scale. Etiology of autism is multifactorial and multidimensional that makes therapeutic intervention even harder. Heterogeneity of genetic factors, oxidative stress, autoimmune mechanism, and epigenetic mechanisms complicate the nature of pathogenesis of the disease. Nutraceutical approach to treat this disease is a promising strategy, especially in some areas, it is more attractive than others. This review critically analyzes the roles of vitamins and cofactors, dietary modifications and gut abnormalities, probiotics and prebiotics, phytochemicals, and environmental factors in order to determine the state of evidence in nutraceutical-based autism management practices. This article presents a systematic review of randomized- and placebocontrolled trials to examine the evidence supports the use of autism nutraceuticals. The results will be discussed in the light of all relevant evidence generated from other clinical and exploratory studies

Keywords: Autistic spectrum disorders Nutraceuticals
این برای گرایش های: روانشناسی ‌بالینی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله روانشناسی با ترجمه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید