چکیده
برنامه ریزی منابع سرمایه ای یا ERP، یکی از فعالیت های مرتبط با استحکام بخشیدن به فعالیت های برنامه ریزی، تولید، فروش و بازاریابی در یک سازمان در داخل یک سیستم مدیریتی میباشد. این رویکرد، از تمامی دپارتمان ها و توابع در سازمان استفاده کرده و آنها را در داخل یک سیستم کامپیوتری که میتواند به تمامی نیازهای خاص دپارتمان ها پاسخ دهد، ادغام میسازد. در این مقاله، ما به وسیله ی ادغام برنامه ریزی منابع سرمایه ای ، انبار داده ها، پردازش تحلیلی آنلاین، داده کاوی و هوش مصنوعی، به معرفی یک سیستم ERP هوشمند پرداخته ایم. انبار داده ها برای این سیستم به وسیله ی حجم زیادی از داده های جمع آری شده از یک سیستم ERP فراهم میشود. به وسیله ی سه پروسه ی ادغام سیستم های ERP با انبار داده ها، انبار داده ها با تحلیل تصمیم، و تخلیل تصمیم با سیستم های داده کاوی، یک چارچوب سیستاتیک بر مبنای وب ایجاد شده است. نتیجه ی این مطالعه، ادغامی از سیستم ERP و سیستم داده کاوی میباشد. با توجه به تحلیل های آزمایشی، نرخ ناهنجاری برای بخش ها، نرخ ناهنجاری بخش ها و نرخ ناهنجاری تمامی شکستگی ها برای صنعت تولید بهبود یافته اند.
1-مقدمه
در سال 1960 میلادی، تشکلات و بنگاه های اقتصادی شروع به استفاده از کامپیوتر ها برای مدیریت تراکنش های روزانه ی شغلی خود کردند، و از این رو باعث کاهش قابل توجه نیروی انسانی و افزایش میزان صحت اطلاعات گردیدند.این پروسه، اتوماسیون یا خودکار سازی وظایف پایه و روتین را نشان میدهد. در این دهه، با پیشرفت هایی که در زمینه ی تکنولوژی اطلاعات صورت گرفته است، بسیاری از ابزارهای جدید ، 4 توسعه و کاربرد بنیادی را در دنیای تجارت معرفی کرده اند، که این توسعه ها عبارتند از: تکنیک های شیء گرا، تکنیک های محاسبه ی نرم، هوش مصنوعی، اینترنت، انبار داده ها و تکنولوژی داده کاوی.
داده کاوی میتواند اطلاعاتی را که در داخل داده های خام حمل میشود را استخراج کرده و به پرسنل سطح بالا اجازه داده تا تصمیمات سریعی را بر مبنای این اطلاعات صورت داده و از این رو باعث افزایش مزایای رقابتی بنگاه اقتصادی گردد. برای بدست آوردن مزیت رقابتی، در ابتدا باید دانش را بدست آورد. در یک حوزه از دانش اقتصادی، دانش با فاکتورهای مرسوم و سنتی مربوط به تولید جایگزین شده و به یکی از مهترین منابع تبدیل میشود. به منظور دستیابی به موفقیت، تشکلات و بنگاه های اقتصادی همواره بایستی دانش را به شکل های جدیدی ایجاد کرده، نوع های جدیدی از دانش را در داخل سیستم های سازمانی جاری نگاشت کنند، و به سرعت نوع های جدید تکنولوژی را جذب و آنها را با تکنولوژی های قدیمی و منسوخ جایگزین سازند. هر چه که یک تشکل اقتصادی سیستم های ERP را بیشتر پیاده سازی کند، حجم زیادتری از داده ها در تشکل انباشته خواهد شد...