دانلود تحقیق صنایع غذایی با عنوان بررسی خط تولید آب میوه (فایل powerpoint)

آب‌ میوه‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. می توانید این تحقیق رشته صنایع غذایی را به صورت پاورپوینت در 24 اسلاید دانلود نمایید.
قیمت : 570,000 ریال
شناسه محصول : 2010661
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 24
نوع فایل های ضمیمه : powerpoint
حجم فایل : 888 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : تحقیق صنایع غذایی با عنوان بررسی خط تولید آب میوه (فایل powerpoint)

چکیده

آب‌ میوه‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های آب ‌میوه گیری دستی و یا الکترونیکی تهیه نمود. براي توليد آب ميوه ، نکتار و شربت ميوه، ابتدا ميوه را به کنسانتره تبديل مي کنيم و سپس ازکنسانتره محصولات مورد نظر را بدست مي آوريم. علت تبديل آب ميوه به کنسانتره و مجددا تبديل آن به آب ميوه هايي که در دسترس مصرف کننده قرار مي گيرند، سهولت نگهداري کنسانتره بدليل حجم کمتر نسبت به آب ميوه است. می توانید این تحقیق رشته صنایع غذایی را به صورت پاورپوینت در 24 اسلاید دانلود نمایید.

فهرست مطالب

مقدمه

ليست ماشين آلات خطوط کامل تولید آبمیوه و شربت

تکنيک توليد کنسانتره شفاف از ميوه

 


Keywords: خط تولید آب میوه کنسانتره نکتار
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]