دانلود تحقیق نانوفناوری با عنوان فناوری نانو (نانو غذا) در صنایع غذایی (فایل word)

در این گزارش به صورت اجمالی اشاره‌ای به کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی، بازار نانو محصولات غذایی، محصولات و شرکت‌های فعال نانو غذا، چالش‌ها و محرک‌های رشد این بخش از صنعت و ... شده است. می توانید این تحقیق رشته نانوفناوری را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 495,000 ریال
شناسه محصول : 2010411
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 10
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 27 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : تحقیق نانوفناوری با عنوان فناوری نانو (نانو غذا) در صنایع غذایی (فایل word)

چکیده

استفاده از فناوری‌های نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. بی شک روی آوردن به فناوری‌های نو از جمله فناوری نانو می‌تواند راه گشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. در این گزارش به صورت اجمالی اشاره‌ای به کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی، بازار نانو محصولات غذایی، محصولات و شرکت‌های فعال نانو غذا، چالش‌ها و محرک‌های رشد این بخش از صنعت و ... شده است. می توانید این تحقیق رشته نانوفناوری را به صورت فایل word دانلود نمایید.

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

فناوری نانو در صنایع غذایی به شکل‌های مختلفی کاربرد دارد. این کاربردها می‌تواند شامل استفاده از فناوری نانو در مواد بسته‌بندی، کشاورزی، فرایندهای تولید غذاو خود غذا باشد. برمبنای تعریف نانوفروم (مؤسسه‌ی تأسیس شده به وسیله‌ی کمیسیون اروپا و فعال در زمینه فناوری نانو) ابزارها یاروش‌های فناوری نانو که طی کشت، تولید، فراوری یا بسته‌بندی غذا استفاده می‌شوند را نانو‌غذا می‌نامند. اگر چه ظاهراً تعریف نانوفروم محدودیت دارد؛ اما ایده‌ی خوبی است برای این که چه مقدار از غذاهای آینده‌ی ما را نانو غذا تشکیل می‌دهند و این که چه گستره‌ای از مردم تحت تأثیر نانو غذاها قرار خواهند گرفت.

هم‌اینک اصطلاح نانوغذا، به غذاهایی اطلاق نمی‌شود که مستقیماً از روش‌های فناوری نانو به دست آمده‌اند؛ اما در آینده اتفاقات زیادی رخ خوهد داد مثلا ممکن است روزی نانوماشین‌هایی تولید شود که توانایی تولید مولکول به مولکول غذاها را داشته باشند؛ همچنان که ساینتیفیکا (یک شرکت مشاوره‌ای است که ادعا دارد با ارتباطات جهانی خود اطلاعات بسیار مفیدی را در قالب گزارش برای راهنمایی و مشاوره‌ی فعالان در حوزه‌ی فناوری نانو تهیه می‌نماید.) معتقد است ساخت مولکولی و طراحی مواد به صورت اتم به اتم در زمینه‌ی غذا بعد از سال 2012 محقق خواهد شد.

در این تحقیق به بررسی مواردی که در زیر عنوان شده است می پردازیم. می توانید این تحقیق رشته نانوفناوری را به صورت فایل word دانلود نمایید.

مقدمه

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

محصولات کنونی موجود دربازار

شرکت‌های فعال در زمینه نانو غذا

بازار نانو غذا

محرک‌ها و چالش‌های رشد و توسعه‌ی نانو غذاها

برخی از قوانین و ضوابط مورد نیاز برای توسعه‌ی نانو غذاها

جنبه‌های مختلف مورد نیاز در بررسی نانو غذاها برای توسعه‌ی استاندارد، کنترل و قوانین

جنبه‌های ایمنی

منابـــع و مراجــــع

 


Keywords: فناوری نانو نانو غذا صنایع غذایی شیمی
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. همچنین این در گرایش های: صنایع غذایی، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]