دانلود تحقیق حقوق با عنوان اهداف و ويژگی هاى مجازات و همچنين انواع آن (فایل word)

جرم چیست؟ در جوامع مدنى هر انحرافى كه به صورت جدى هنجارها و ارزشهاى جامعه را در معرض خطر تعيير و تبديل قرار دهد، با واكنش اعضاى جامعه مواجه مى‏شود. اين انحراف در يك جامعه گسترده «جرم» تلقى مى‏شود، و واكنش فوق «مجازات» ناميده مى‏شود. در اينجا درباره تقسيمات، اهداف و ويژگيهاى مجازات و همچنين انواع آن به طور خلاصه به بحث مى‏ نشينيم. می توانید این تحقیق رشته حقوق را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 565,000 ریال
شناسه محصول : 2010384
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1396
تعداد صفحات فارسي : 17
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 143 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : تحقیق حقوق با عنوان اهداف و ويژگی هاى مجازات و همچنين انواع آن (فایل word)

چکیده

در جوامع مدنى هر انحرافى كه به صورت جدى هنجارها و ارزشهاى جامعه را در معرض خطر تعيير و تبديل قرار دهد، با واكنش اعضاى جامعه مواجه مى‏شود. اين انحراف در يك جامعه گسترده «جرم» تلقى مى‏شود، و واكنش فوق «مجازات» ناميده مى‏شود. در اينجا درباره تقسيمات، اهداف و ويژگيهاى مجازات و همچنين انواع آن به طور خلاصه به بحث مى‏ نشينيم. می توانید این تحقیق رشته حقوق را به صورت فایل word دانلود نمایید.

مقدمه

در جوامع مدنى هر انحرافى كه به صورت جدى هنجارها و ارزشهاى جامعه را در معرض خطر تعيير و تبديل قرار دهد، با واكنش اعضاى جامعه مواجه مى‏شود. اين انحراف در يك جامعه گسترده «جرم» تلقى مى‏شود، و واكنش فوق «مجازات» ناميده مى‏شود. در جوامع غير دينى و يا حكومتهايى كه مبتنى بر مذهب نيستند، تنها افعال يا ترك فعلهايى جرم تلقى مى‏شوند كه با منافع و مصالح دنيوى حاكم بر جامعه مغاير باشند. به عبارت ديگر، اعمال معينى كه مخالف منافع گروه يا گروههاى حاكم است، جرم خوانده  مى‏شود( ١) و از طرف مقامات رسمى مجازات مى‏گردد و اين اعمال از زمانى به زمان ديگر و از يك نظام حكومتى به نظام حكومتى ديگر مختلف است. در اين نوع از حكومتها به مصالح و مفاسد واقعى افعال توجهى نمى‏شود، و آنچه مورد توجه است مصالح و مفاسد ظاهرى ومقطعى دنيوى است.

اما در حقوق كيفرى اسلام مجازاتها ضمانت اجراهايى هستند كه براى حفظ ارزشهاى ذاتى و بر اساس توجه به مصالح و مفاسد واقعى اعمال مى‏گردند. از اين رو هر آنچه در حقوق اسلامى گناه شمرده شود، در مقابلش مجازاتى پيش‏بينى شده، و اين مجازاتها دنيوى و اخروى هستند. مجازات در حقوق كيفرى اسلام بسته به حق اللهى يا حق الناسى بودن آن و همين طور بر اساس ميزان خطرى كه براى جامعه دارد، به انواع مختلفى تقسيم مى‏شود كه هركدام ويژگى خاص خود را دارند.

فهرست مطالب

مجازات   1

الف) تعريف         1

ب) تقسيم مجازات  2

اول: تقسيم مجازات بر اساس اصلى و اضافى بودن           3

دوم: تقسيم مجازات بر اساس اختيار و عدم اختيار قاضى در تقليل و تشديد        3

سوم: تقسيم مجازات از جهت معيّن و مقدّر بودن  3

چهارم: تقسيم مجازاتها بر حسب ماهيت و محل اجراى آنه   3

پنجم: تقسيم مجازاتها بر حسب جرمهاى مستوجب آنه         4

ج) اهداف مجازات  4

د) ميزان مجازات   5

١. تعدد جرم         6

٢. تكرار جرم       7

ه) شركت و معاونت در جرم  7

١. مباشر جرم       8

٢. سبب  8

٣. اجتماع سبب و مباشر       9

٤. اجتماع دو سبب 9

مبحث نهم) سقوط مجازات    10

ج) توبه   12

د) فرار از حفره در رجم اقرار            12

ه) گذشت شاكى در جرائم خصوصى     13

منابع:     14

 

 

Keywords: مجازات حقوق جرم
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Links