دانلود تحقیق مدیریت با عنوان فناوري اطلاعات و ارتباطات بستري براي ايجاد فرصت هاي شغلي و تقویت توانمندی های فناورانه کشور دانش بنيان (فایل word)
عنوان فارسي
:
تحقیق مدیریت با عنوان فناوري اطلاعات و ارتباطات بستري براي ايجاد فرصت هاي شغلي و تقویت توانمندی های فناورانه کشور دانش بنيان (فایل word)
چکیده
در رویکرد ملی اقتصادی دنیا که اقتصاد دانش (فناوری) بنیان نام گرفته، فناوری محور اصلی توسعه نام گرفته است. در کشور ما نیز چند سال است که رویکرد از اقتصاد مبنی بر منابع به سمت اقتصاد مبنی بر فناوری سوق پیدا کرده است و در این راستا سند چشم انداز 1404 نقشه جامعه ملی کشور، برنامه پنجم توسعه نیز فناوری اطلاعات به عنوان یکی از فناوری های راهبردی و الویت دار مورد تأیید قرار داده است. با توجه به گسترش این فناوری در تمام حوزه های کلان و خرد اقتصادی از بنگاههای اقتصادی بزرگ گرفته تا سطح فردی این فناوری توان فرصت های شغلی و قابلیت های فناوری بسیاری را نصیب کشور نماید با توجه به وجود نیروی تحصیل کرده در این حوزه ها در صورت اتخاذ سیاست ها، تشویقی، حمایتی، رفاهی و قانون هم¬سو می توان زمینه ایجاد شرکت های دانش بنیان را در این حوزه فراهم نمود. در این مقاله پس از بررسی اهمیت این فناوری و قوانین مرتبط، راهکارها و سیاست هایی ایجاد و توسعه فرصت های شغلی و تقویت توانمندی های فناوری از کشور ارائه می شود. می توانید این تحقیق کارآفرینی را به صورت فایل word دانلود نمایید.
فناوري
برای فناوري با توجه به رویکردهای متفاوت، تعاریف گوناگونی ارائه شده است. طارق خلیل با رویکرد مدیریتی، فناوري را به صورت فرآیند ترکیب نظام¬مند ابزار، دانش فنی و اطلاعات لازم برای بکارگیری ابزار و نیز مهارت¬های انسانی مورد نیاز برای استفاده از دانش و ابزار تعریف می نماید. (خليل،2000). پورتر با دید اقتصادی، فناوري را عامل تبدیل ورودی¬ها به خروجی¬ها می¬داند که از طریق تولید ارزش افزوده موجب پدیدار شدن مزیت رقابتی می¬گردد (پورتر،1985). از نگاه اقتصاددانان، فناوري دانشی است که در امر تولید، تجاری¬سازی و توزیع کالا و خدمات بکار می¬رود و وسیله¬ای برای ارتقای توانایی¬های فیزیکی و فکری انسان و ابزاری برای تبدیل منابع ساده به منابع و کالاهای پیچیده است. در واقع فناوري را دانش عملی و یا کاربردی می¬نامند. فناوري، سيستمي است براي تبديل دانش فني به محصولات تجاري (وبستر،1981).
بر اساس تعریف یونیدو ، فناوري کاربرد علوم در صنایع با استفاده از رویه¬ها و مطالعات منظم و جهت¬دار است. در واقع در سطح ملی، فناوري مجموعه¬ای از توانایی¬ها و قابلیت¬ها برای تولید محصول یا صنعتی¬شدن است. هدف از کاربرد آن˛ نیل به توسعه اقتصادی و بالا بردن توان رقابتی، رفاه عمومی، قابلیت دفاعی و رزمی، بهره¬برداری صحیح از منابع طبیعی، حفظ محیط زیست و همچنین ارتقاء فرهنگ، روابط و ساختار اجتماعی است. در سایر سطوح و بخش¬ها نیز مفهومی را تداعی می¬کند که در آن فناوري عاملی برای ایجاد توان و قدرت برآورده¬ساختن اهداف است. به این ترتیب در یک واحد صنعتی، فناوري، قابلیت ترکیب عوامل اصلی تولید و ایجاد محصول و به طور کلی مجموعه¬ای از ابزار¬های فیزیکی (که خود حاصل فناوري¬اند)، توانایی¬های فکری و مهارت¬های انسانی است که نمود عینی آن ایجاد محصول با ارائه خدمات است (يونيدو،2000)¬. از نظر اعرابی، فناوري¬¬ عبارتست ¬از¬ كاربرد ¬علم، تجربه¬ و¬ مهارت¬هاي ¬انساني ¬¬ برای ¬مرتفع¬كردن نيازهاي بشر¬ي (اعرابي و منتي، 1389)در مجموع تعریف آخر، ازجامعیت مناسبی برای این پژوهش برخوردار است.
فهرست مطالب
· فناوري
· شرکت های فناوري بنیان و بررسی وضعیت آنها درکشور
· فناوري اطلاعات و ارتباطات از سه طريق ميتواند در رشد اقتصادي کشور تأثير بگذارد
Keywords:
فناوري اطلاعات فرصت هاي شغلي کشور دانش بنيان
سایر منابع مديريت در زمینه فناوری اطلاعات