این مقاله یک خط مشی عمومی برای شاغلان جهت ارزیابی برون سپاری لجستیک و مشاوران و متخصصان مدیریت لجستیک جهت ارزیابی ریسک و تاثیر برون سپاری ارائه می کند. اعتقاد بر این است که چارچوب پیشنهادی ارزیابی ریسک به تحلیل عدم قطعیت هزینه های عملیاتی کمک خواهد کرد و پایداری زنجیره تامین را تضمین خواهد کرد. با این وجود، محدودیت این تحقیق این است که طیف کامل ریسک برون سپاری به ویژه ریسک غیر قابل سنجش از طریق MSC قادر به تحلیل نخواهد بود. این مقاله نشان می دهد که سازمان قادر به مدیریت ریسک از طریق اتخاذ یک روش سیستماتیک برای شناسائی ریسکهای بالقوه قبل از برون سپاری می باشد و می تواند MSC را برای بررسی ریسکهای قابل سنجش همچون زمان تاخیر و هزینه بکار ببرد. می توانید این پژوهش مدیریت را به صورت فایل word دانلود نمایید.
مقدمه
در زنجیره تامین جهانی ، هر نقطه واحد شکست منجر به وقفه هائی در شبکه تامین خواهد شد. ریسک متفاوتی در زنجیره تامین رخ می دهد. بنابراین، اتخاذ روش های موثر ارزیابی ریسک جهت مدیریت و کاهش وقوع کلیه ریسک ها ، وظیفه ی تمامی موجودیت های درگیر در شبکه زنجیره تامین می باشد. از آنجائی که برون سپاری هزینه ها را پائین نگاه می دارد و زنجیره تامین را ناب می سازد ، انتخابی رایج در سازمان ها محسوب می شود. پاسخگوئی بالا به هم به همراه تلاش های مشارکتی با دیگر تامین کنندگان به تنظیم یک استراتژی ارزیابی خوب کمک خواهد کرد.
برون سپاری که یک صنعت جهانی 6 تریلیون دلاری آمریکائی است نظر صنعت و دانشگاه را به خود جلب کرده است. برون سپاری به عنوان انتقال فعالیت ها به شریک سوم است که پیش از این در سازمان انجام می شد.در طی دهه پیشین، برون سپاری که در کلیه فعالیت های تجاری نقش دارد بدون توجه به شرایط اقتصادی خوب یا بد 10 درصد افزایش یافته است. اگرچه برون سپاری دارای مزیت هائی چون کاهش هزینه، سرمایه گذاری کمتر بر دارائی فیزیکی و تخصیص منعطف منابع انسانی می باشد ، بهتر است سازمان ها فعالیت های برون سپاری خود را با با استراتژی مشارکت بلند مدت سازگار کند تا منافع کوتاه مدت.
این مقاله به ارائه یک سیستم یکپارچه شامل روش های کمی و کیفی کمک می کند. با اتخاذ این چارچوب پشتیبانی تصمیم برون سپاری ، سازمان ها می توانند ثبات زنجیره تامین شان را بهبود بخشند و هزینه عملیاتی را در آن واحد کاهش دهند. این سیستم یکپارجه کاربردهای متعددی را برای مجریان امر به ویژه مشاوران مدیریت لجستیک و متخصصان مدیریت استراتژیک برون سپاری فعالیت های لجستیک فراهم می آورد.
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. پیشینه تحقیق
3. روش شناسی
3.1 طراحی ارزیابی کیفی ریسک
3.1.1 حالت ریسک-شکست و تحلیل اثر زنجیره تامین
3.1.2 ارزیابی ریسک
3.1.3 شناسائی حیاتی ریسکهای برون سپاری با استفاده از نقشه ریسک
3.2 ارزیابی کمی ریسک جهت تصمیم گیری برون سپاری
3.2.1 مقیاس ریسک با توجه به هزینه و زمان تاخیر
3.2.2 MSC از طریق رافع ریسک
4. مطالعه موردی ریسک برون سپاری با استفاده از سیستم Milk-Run
4.1 جمع آوری داده
4.2 نتایج
4.2.1 نتایج میانگین کل زمان تاخیر مشتری
4.2.2 نتایج میانگین کل هزینه زنجیره تامین
4.2.3 نتایج صرفه جوئی هزینه کل
5. نتیجه گیری