دانلود پاورپوینت تحقیق مدیریت با عنوان خلاقیت و اهمیت آن
عنوان فارسي
:
پاورپوینت تحقیق مدیریت با عنوان خلاقیت و اهمیت آن
چکیده
دانشمندان، خلاقیت را با تعابیر متعدد و متنوعی تعریف کرده اند؛ به طوری که گاهی هر تعریف فقط بیانگر یک بعد از ابعاد مهم خلاقیت است؛ برای مثال، هربرت فوکس معتقد است که فراگرد خلاقیت عبارت است از هر نوع فرا گرد تفکری که مساله ای را به طور مفید و بدیع حل کند)؛ همچنین به اعتقاد جرج سیدل ربط دادن و وصل کردن موضوعها، صرفنظر از اینکه در چه حوزه یا زمینه ای"و یا زمینه ای انجام گیرد، از مبانی بهره گیری خلاق از ذهن است. به طور کلی، خلاقیت عبارت است از به کارگیری تواناییهای ذهنی، برای ایجاد یک فکر یا مفهوم جديد. می توانید این تحقیق کارآفرینی را به صورت پاورپوینت دانود نمایید.
تداوم حیات سازمانها به قدرت بازسازی آنها بستگی دارد؛ این بازسازی از طریق هماهنگ کردن اهداف با وضعیت روز، و اصلاح و بهبود روشهای تحقق این اهداف انجام می شود؛ برای مثال، شرکتی را در نظر بگیرید که می خواهد ارائه کننده کالاها و خدمات مورد نیاز مشتریان باشد. نیاز مشتریان به مرور زمان تغییر می کند؛ با وجود این، محصولات و خدمات مورد نیاز آنان باید با قیمت و کیفیت خوب و در زمان مناسب ارائه گردد؛ زیرا اگر شرکت خود را با این تغییرات هماهنگ نسازد، ممکن است مشتریان خود را از دست بدهد و به نحو مطلوب به اهداف خود دست نیابد. سازمان در مسیر تطبیق خود با تغییرات، ناگزیر از تقویت فراگردهای نوآوری و خلاقیت است؛ زیرا به مرور زمان، سازمانهای غیرخلاق از دور خارج می شوند یا مجبور می شوند سیستم خود را اصلاح کنند. در واقع، بروز تغییرات محیطی و اثر آن بر واحدهای تجاری و صنعتی، ضرورت ایجاد تغییر در آنها را اجتناب ناپذیر می سازد.
ارتباط خلاقیت و برنامه ریزی
خلاقیت با تفکر و یافتن نظرها، راهها، و روشهای جدید، و نوآوری در کاربرد آنها سروکار دارد. در مدیریت، خلاقیت صرف کافی نیست، بلکه فکرها باید به عمل درآیند. بدین منظور باید از فکرهای جدید در تنظیم برنامه های مدیریتی استفاده شود. در برنامه ریزیهای موفق، گاهی از صدها فکر و نظر کاربردی استفاده می شود. موفقیت نهایی سازمان و گاهی نیز بقای آن - به میزان توانایی برنامه ریزان در ایجاد نوآوری و به کارگیری فکرهای جدید بستگی دارد.
همه انسانها از استعداد نوآوری و خلاقیت برخوردارند؛ بنابراین نباید آن را فقط در انحصار مدیران فرض کرد؛ در واقع، جلوگیری از عوامل بازدارنده ظهور خلاقیت، مهمتر از وجود استعداد خلاقیت است؛ زیرا در صورت آزادسازی ذهن از پیش فرضها و الگوهای زنجیره ای، در مدت کوتاهی می توان قدرت خلاقیت و به کارگیری فکرهای نورا به نحو چشمگیری افزایش داد.
فهرست مطالب
· مقدمه
· اهمیت خلاقیت
· ارتباط خلاقیت و برنامه ریزی
· موانع خلاقیت
· موانع اصلی خلاقیت
· نوآوری در سازمانهای یادگیرنده
· فرا گرد نوآوری محصول
· نقشهای نوآور و موانع نوآوری در سازمان
· موانع نوآوری
· تقویت قدرت خلاقیت
· شیوه های تفکر
· ایجاد سلاست فکر
· پیشنهاد های عملی برای افزایش سلاست فکر
·
Keywords:
خلاقیت نوآوری سلاست فکر موانع خلاقیت
سایر منابع مديريت در زمینه خلاقیت