دانلود پایان نامه مدیریت با عنوان ارایه مدلی به منظور ارزیابی متغیرهای موثر بر قیمت سهام با استفاده از روابط همبستگی – رگرسیونی (فایل word}

هدف از این تحقیق مدیریت بررسی متغیرهای موثر بر قیمت سهام با استفاده از روابط همبستگی – رگرسیونی می بلشد. قیمت سهام تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می کند كه به درستي تعداد و ميزان تاثير آنها مشخص نيست و هر كدام از این عوامل به نوعی باعث افزایش یا کاهش در قیمت سهم می شوند. آیا بین جریان نقدی آزاد هر سهم و قیمت بازار رابطه ای وجود دارد؟ آیا بین درآمد باقی مانده هر سهم و قیمت بازار رابطه ای وجود دارد؟ می توانید این تحقیق رشته مدیریت را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 2,050,000 ریال
شناسه محصول : 2009786
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1395
تعداد صفحات فارسي : 140
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 1 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پایان نامه مدیریت با عنوان ارایه مدلی به منظور ارزیابی متغیرهای موثر بر قیمت سهام با استفاده از روابط همبستگی – رگرسیونی (فایل word}

چکیده

هدف تحقیق حاضر بررسی متغیرهای موثر بر قیمت سهام با استفاده از روابط همبستگی – رگرسیونی می بلشد. قیمت سهام تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می کند كه به درستي تعداد و ميزان تاثير آنها مشخص نيست و هر كدام از این عوامل به نوعی باعث افزایش یا کاهش در قیمت سهم می شوند. تحقيقات گسترده اي براي شناسايي اين عوامل انجام گرفته و همچنان تلاش براي شناسايي بيشتر اين عوامل ادامه دارد. در این تحقیق نيز رابطه سه متغیر مهم جریان های نقدی آزاد هر سهم، درآمد باقی مانده هر سهم، رشد سود (درآمد) هر سهم و قیمت سهم مورد بررسي قرار گرفته است تا تصور سرمایه گذاران مبنی برافزايش يا كاهش قيمت ها براثر تغييرات اين متغيرها روشن گردد. در این تحقیق سعی بر این بوده است که برای شرکت های حاضر در بورس اوراق بهادار تهران طی سال های 84 تا 94 رابطه برخی عوامل موثر بر قیمت سهام از جمله جریان های نقدی آزاد مربوط به هر سهم، درآمد باقی مانده هر سهم و رشد درآمد های هر سهم با قیمت بازار مورد بررسی قرار گرفته و سپس با توجه به آن قیمت سال 1395 جهت آزمون مورد پیش بینی قرار گیرد. در اين راستا پرسش هاي اصلي این پایان نامه اين است كه، آيا بين جریان نقدی آزاد هرسهم، درآمد باقی مانده، رشد درآمد مربوط به هر سهم و قيمت هر سهم در بورس اوراق بهادار تهران، رابطه‌اي وجود دارد؟ می توانید این تحقیق رشته مدیریت را به صورت فایل word دانلود نمایید.

 مقدمه

واژه ارزش از اهميت ويژه اي براي گروه هاي مختلف برخوردار است و خلق ارزش ضرورتی اصلی در فضای کسب و کار امروز است. جایی که جهانی سازی، انقلاب کامپیوتری و آزادی جریان سرمایه ها در سطح بین المللی با تقاضای هرچه زیادتر اطلاعات درباره عملکرد شرکتها با یکدیگر آمیخته شده اند. آنچه واضح است، اين است كه هدف تمامي گروه ها از ورود به بازار سرمايه و سرمايه گذاري در سهام شركت هاي مختلف حداكثر كردن سرمايه خود مي باشد. در اين ميان مديران به عنوان نمايندگان سرمايه گذاران در جهت حداكثر سازي ثروت سرمايه گذاران تلاش مي كنند. جهت رسيدن به اين مهم، مديران موظف به هدف گذاري و برنامه ريزي جهت رسيدن به اهدافي مي باشند كه در راستاي حداكثر سازي ثروت سهامداران شكل گرفته اند. براي اين منظور اطلاعات عملكردي گذشته و توجه دقيق به نتايج آن ها مي تواند جهت اصلاح و شكل گيري برنامه هاي آتي مثمر ثمر باشد. به علاوه اطلاعات عملکردی که سرمایه گذاران نیاز دارند تنها اطلاعات تاریخی (مربوط به گذشته) نیست. سرمايه گذاران و همچنین مدیران شرکتهایی که در آنها سرمایه گذاری انجام شده است، به اطلاعاتی نیاز دارندکه درباره آینده شرکت باشد. مدلهای ارزش گذاری سهام شرکت نیز در واقع براساس این اطلاعات (اطلاعات آینده گرا) عمل می کنند.

 در واقع این اطلاعات ابزار فکری برای فهم کسب و کارها، برنامه استراتژیک مدیریت و احتمالاً نتایج آن برنامه هاست. از سوی دیگر مهمترین فایده سیستم های حسابداری، تجهیز سرمایه گذاران با این اطلاعات مرتبط، جهت ارتقای قدرت تصمیم گیری می باشد.

یکی از مهمترین ابزاری که این اطلاعات را به طور گسترده ای برای سرمایه گذاران فراهم می آورد، صورت های مالی و اقلام حسابداری موجود در این صورت های مالی و نیز متغیرهایی است که با استفاده از این اطلاعات، مورد استفاده سهامداران قرار می گیرد. سرمایه گذاران بالقوه و سهامداران بر این صورت های مالی جهت ارزیابی برنامه ها و عملکرد شرکت ها و مدیران آنها و مهمتر از همه تغییرات آتی قیمت سهام که مهمترین عامل در تصمیم گیری سهامداران است، متکی می باشند.

عامل قیمت

در اتخاذ تصمیمات سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار، اولین و مهمترین عاملی که پيش روي سرمایه گذار قرار دارد و مي تواند تصميمات سرمايه گذاري را تحت تاثير قرار دهد عامل قیمت مي باشد و بررسی روند تغییرات قیمت سهام متداول ترین نقطه شروع در زمان خرید سهام می باشد. عوامل مختلفي مي تواند بر قيمت و تغييرات آن اثرگذار باشد. از سوي ديگر سرمايه گذاران براي ورود به بازار سرمايه و كمك به رشد آن با حضور مستمر خويش، نيازمند اطمينان از مصونيت سرمايه خود از زيان و پيش بيني بازده سرمايه گذاري بر اساس اطلاعات موثق و قابل اتكا مي باشند. اين اهداف محقق نخواهد شد، جز در شرايطي كه عوامل موثر بر قیمت سهام و تغييرات آن كه هر کدام از این عوامل به نوعی باعث افزایش یا کاهش در قیمت سهم می شوند؛ مورد شناسايي قرار گرفته و جهت تجزيه و تحليل در اختيار سهامداران قرار گيرند. از آنجا که قیمت سهام تحت تاثیر عوامل مختلفي تغییر می کند كه به درستي تعداد و ميزان تاثير آنها مشخص نيست؛ هر تحقيقي كه به شناسايي اين متغيرها و بررسي رابطه آنها با قيمت بپردازد مي تواند به ايجاد اطمينان بيشتر براي سرمايه گذاري و رشد بازار سرمايه كمك نمايد. از اين رو بررسی و تحلیل هر یک از اين متغيرها از ديدگاه محقق ضروری به نظر می رسد.

در مورد بازار سرمايه ايران نيز بايد گفت كه در سال های اخیر شاهد افت و خیزها و نوسانات متعددی در قیمت های سهام شرکت های پذیرفته شده در این بازار بوده ایم. یکی از مشکلات اساسی این بازار امر قیمت گذاری است. همان گونه كه بيان گرديد، عوامل و متغیرهای متعددی اعم از اقتصادی، مالی و روانی، قیمت سهام را در این بازار تحت تاثیر قرار می دهد که سهم هریک از این عوامل به درستی مشخص نیست و برای شناخت آثار این عوامل لازم است مطالعات و تحقیقات وسیع و دامنه داری انجام شود.

اهميت این تحقیق

همواره روشهاي ارزيابي سهام، انتخاب مجموعه سرمايه گذاري و بازده آتي سهم از ديدگاه سرمايه گذاران داراي جايگاه در خور توجهي است و بر روي ارزش سهم و تصميمات سرمايه گذاران اثرگذار مي باشد. با توجه به اهميت سرمايه گذاري در جوامع امروزي که مي تواند عامل توسعه بازارهاي مالي شود، سرمايه گذاران هنگام سرمايه گذاري با فرصت هاي متنوعي مواجه مي شوند و آنها معمولاً موقعيتي را انتخاب مي کنند که بازده بيشتري را براي آنها به ارمغان آورد ( محمدي، 1387) .

سرمایه گذاری در سهام شرکت ها مستلزم پیش بینی قیمت قبل از تحقق آن است تا بدین وسیله سرمایه گذاران با سرمایه گذاری در سهامی که بیشترین بازده را برای آنها دارد، منافع خویش را افزایش دهد.

اولین و مهمترین عاملی که در اتخاذ تصمیمات سرمایه گذاری در بورس بهادار فراروی سرمایه گذار قرار دارد عامل قیمت است که به تبع آن مقوله ارزشیابی و برآورد قیمت ذاتی سهم مطرح می گردد. با توجه به گردش وجوه قابل توجهی که در خرید و فروش سهام مورد مبادله قرار می گیرد قیمت سهام، باید نمودی از ارزش واقعی باشد ( مهرجو، 1383) .

لذا ضروری به نظر می رسد که روش مناسب، صحیح و متکی به اصول علمی در ارزشیابی اوراق بهادار فراروی جامعه سرمایه گذار کشور و نیز مسئولین امر در سازمان بورس اوراق بهادار ایران قرار گیرد تا سرمایه گذاران ارزش واقعی و ذاتی اوراق بهادار مورد تقاضای خود را پرداخت نمایند و دیدی نامطمئن نسبت به سرمایه گذاری به دلیل پیامدهای ناشی از انحراف زیاد قیمت مبادلات این اوراق با قیمت واقعی آنها پیدا نکنند. از این رو شناخت عوامل موثر بر قیمت سهام به انجام صحیح معاملات کمک نموده، در نتیجه قیمت معاملاتی سهام به قیمت ذاتی نزدیک تر می شود و بحران های بورس و تغییرات شدید قیمت سهام را کاهش می دهد.

مدل ارزشگذاري بر اساس دارايي ها

از مدل هاي ارزشگذاري مبتني بر دارايي ها به عنوان ساده ترين روش ها جهت ارزشگذاري مي توان نام برد. هر چند در بسياري از موارد ارزش منتج از اين روش ها با ارزش برآوردي از روش هاي ديگر داراي اختلاف مي باشد اما حداقل براي دو دسته از شركت ها، يكي شركت هاي ورشكسته و ديگري شركت هايي همچون شركت هاي املاك و مستغلات كه اساس آن ها دارايي مي باشد، مفيد خواهد بود.

اين مدل، ارزش سهام را به ارزش شركت، بر اساس ارزش تك تك دارايي هاي شركت مرتبط مي كند. در اين مدل، بدهي ها (به ارزش اسمي) براي رسيدن به ارزش حقوق صاحبان سهام شركت از دارايي ها كم مي شوند. در واقع در اين مدل خالص ارزش دارايي ها كه به قيمت بازار در ترازنامه ثبت گرديده اند جهت محاسبه ارزش سهام مورد استفاده قرار مي گيرند. اين مدل زماني مي تواند مورد استفاده قرار گيرد كه ترازنامه بي نقص و كامل باشد و در آن دارايي ها و بدهي به ارزش بازار ثبت شده باشند. زماني كه هيچگونه دارايي نامشهود ثبت نشده و يا ارزش ذكر نشده اي در ترازنامه وجود نداشته باشد، مدل کلی ارزشگذاري بر اساس دارايي ها که ارزش شركت را به صورت ارزش ذاتی خالص دارايي هاي مشهود و نامشهود تعيين مي كند.

ارزش اسمی سهام

ارزش اسمی، ارزش صوری یک برگه سهم است. این رقم، در هنگام تاسیس و انتشار سهام، برای هر ورقه سهم تعیین شده و در اساسنامه درج می شود. ارزش اسمی سهام معادل سرمایه تقسیم بر تعداد سهام است. طبق قانون تجارت ایران، ارزش اسمی سهام عادی در شرکتهای سهامی عام نباید از ۱۰.۰۰۰ریال بیشتر باشد.

فصل اول

مقدمه     1

1-1-  بيان مسئله، اهميت و ضرورت تحقيق، سوال تحقيق 3

1-1- 1- بيان  مسئله           3

1-1- 2- اهميت و ضرورت تحقيق     6

1- 1- 3- سوالات و فرضيه هاي تحقيق            7

1- 1- 3- 1- سوالات تحقيق  7

1-1- 3- 2- فرضيات  تحقيق            7

1-1- 4- اهداف تحقيق         7

1-1- 5- قلمرو مکانی و زمانی تحقیق  8

1-1- 6- روش تحقيق          8

1- 1- 6- 1- نوع روش تحقيق           8

1- 1- 6- 2- روش اجرای تحقیق        9

1-1- 7- متغيرهاي تحقيق    9

1- 1- 8- تعريف عملياتي متغيرها       10

1-1- 9- مشكلات و تنگناهاي احتمالي تحقيق      11

فصل دوم

مقدمه     12

2- 1- 1- مدل ارزشگذاري بر اساس دارايي ها......................................................................      18

2- 1- 1- 1- ارزش اسمی سهام...............................................................................   19

2- 1- 1-2- ارزش دفتری.............................................................................           20

2- 1- 1- 3- ارزش سهام بر مبنای خالص ارزش دارایی ها 20

2- 1- 1- 4- ارزش تصفیه ای سهام    21

2- 1- 1- 5- ارزش جایگزینی           22

2- 1- 2- مدلهاي ارزشگذاري جریانات نقدی تنزيلي         23

2- 1- 2- 1- مدل جريان های  نقدي آزاد           24

2- 1- 2- 2- مدل تنزيل سودهای تقسيمي          31

2- 1- 2- 3- روش ارزشگذاري بر اساس درآمدها            38

2- 1- 3- مدل درآمد باقي مانده تنزيل شده          40

2- 1- 3- 1- روش ارزش افزوده نقدي 42

2- 1- 3- 2- روش سود اقتصادي       43

2- 1- 3 -3- روش ارزش افزوده اقتصادي        44

2- 1-4 - مدلهاي مبتني بر معيارهاي مقايسه اي  45

2-1- 4- 1- نسبت P/E       46

2- 1- 4- 2- نسبت قيمت به جريان نقدي (P/CF)            47

2- 1- 4- 2- نسبت قيمت به فروش   و نسبت قيمت به ارزش دفتری             48

2-2- مروری بر پژوهشهای گذشته     52

الف) مروری بر تحقیقات انجام شده در ایران       52

ب) مروري بر تحقيقات انجام شده در خارج از کشور         60

فصل سوم

مقدمه     67

3- 1- روش شناسي            69

3- 1- 1- نوع روش تحقيق   69

3- 1- 2- روش اجرای تحقيق            69

3- 2- روش جمع آوري اطلاعات       70

3- 3- جامعه آماري و روش نمونه گيري          71

3- 4- متغيرهاي تحقيق        72

3-5- تعريف عملياتي متغيرها            73

3- 6- روش تجزيه و تحليل داده ها      74

3- 7- مشكلات و تنگناهاي احتمالي تحقيق         74

فصل چهارم

مقدمه     76

4- 1- نرمال بودن متغيرها   76

4- 2- توصیف داده ها         77

4- 3- آمار استنباطی           81

فصل پنجم

مقدمه     108

5- 1- خلاصه نتایج تحقیق............................................................................................. 109

5- 2- محدودیت های تحقیق.................................................................................................113

5-3 - پيشنهادات مبتني بر نتايج تحقيق.........................................................................................113

5-4- پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی...............................................................................115

 

 

Keywords: سهام روابط همبستگی – رگرسیونی ارزش سهام
این برای گرایش های: مدیریت صنعتی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]

Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم انسانی > مديريت > گرایش ها > مدیریت صنعتی > محصولات قابل دانلود مدیریت صنعتی > پروژه های آماده مدیریت صنعتی > پایان نامه مدیریت با عنوان ارایه مدلی به منظور ارزیابی متغیرهای موثر بر قیمت سهام با استفاده از روابط همبستگی – رگرسیونی (فایل word}