در راستای اصل 44 قانون اساسی در خصوص واگذاری امور دولتی به غیردولتی سازمان بهزیستی نیز همچون سایر سازمانهای دولتی بخشی از امور خود را به مراکز غیردولتی سپرده است از جمله امور مهدهای کودک، امور نگه داری معلولین، ارائه خدمات به نیازمندان تحویل پرونده های اجتماعی و توان بخشی به مراکز خصوصی. در همین ارتباط در سطح کشور کلینیک های تخصصی مددکاری اجتماعی با مجوز از سازمان بهزیستی تاسیس و راه اندازی گردیده است و تحت نظارت آن سازمان می باشد. می توانید این تحقیق کارورزی علوم اجتماعی را به صورت فایل word دانلود نمایید.
مقدمه
کلینیک مددکاری اجتماعی پویا سمنان از سال 1384 تاسیس و راه اندازی گردیده است که در بخش ارائه خدمات به خانواده های نیازمند و حوزه اجتماعی (مثلاً زن مطلقه نیازمند- زنی که همسرش از کار افتاده باشد) و خانواده های معلولین تحت پوشش فعالیت می کند.
در مبحث کارهای پژوهشی کارکردی از جمله تهیه جزوات و کمک در بخش پیشگیری از معلولیت ها و اسیب های اجتماعی نیز فعالیت قابل ملاحظه ای را انجام می دهد به ویژه در راستای «اعتیاد» کلاسهای آموزشی و مهارتهای زندگی برای خانواده های تحت پوشش و برگزاری سمینارها و برنامه های آموزشی برای جامعه هدف، برنامه ریزی و فعالیت می کنند.
ارتباط رشته مددکاری اجتماعی خانواده با کلینیک پویا
در هر حرفه ای برای ارائه خدمات شناخت و توجه به راهبردهای اساسی آن رشته امری اجتناب ناپذیر است. مددکاری اجتماعی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نخواهد بود و به عنوان ارزشهای اساسی نام برده شده است. ارزشهایی چون: احترام به مقام انسانی خود، حق تصمیم گیری، تساوی حقوق و استفاده از فرصت های موجود و مسئولیت های اجتماعی فرد نسبت به خود، خانواده و جامعه تاکید شده است که همسوی اینها پیوندی محکم با کارکردها و اهداف کلینیک پویا دارد که مددکار اجتماعی می بایستی از این عناوین در حیطه ی کاری خود استفاده نماید.
فصل اول 1
مقدمه 1
کلینیک مددکاری پویا 2
کارکردهای کلینیک پویا 3
چارت سازمانی کلینیک مددکاری پویا 4
فصل دوم 5
ارتباط رشته مددکاری اجتماعی خانواده با کلینیک پویا 6
فصل سوم 7
راهکارها و پیشنهادات: 8
ضعف ها 9
نتیجه گیری 11
ضمائم 13
بخشی از مطالب کتاب خشونت علیه زنان از لحاظ فیزیکی 13