دانلود تحقیق رشته مهندسی برق با عنوان الکترونیک، کنترل هوشمند و سیستم های انرژی (فایل word)
عنوان فارسي
:
تحقیق رشته مهندسی برق با عنوان الکترونیک، کنترل هوشمند و سیستم های انرژی (فایل word)
چکیده
این تحقیق در دانشکده مهندسی برق در دانشگاه صنعتی هند توسط جمعی از پژوهشگران و مهندسان نخبه انجام شده است همانطور که می دانید افزایش قابل توجهی در نجهیزات الکترونیک، میکروپردازشگرها، سیستم های دیجیتال و ... بوجود آمده و همگی آنها نیاز به جریان برق پایدار، مستمر و با کیفیت (بدون قطع و وصل شدن) دارند. UPQC پیشرفته ترین وسیله برای بهبود کیفیت در PCC است در واقع UPQC ترکیبی از فیلترهای فعال شانت و سری ها است که قادر به جبران هر نوع شکل ، نقص و نارسایی در سیستم ولتاژ، جریان و ... می باشد در این مقاله ما قصد داریم نحوه عملکرد UPQC و ویژگی های مثبت و منفی آن را برای شما شرح دهیم. می توانید این تحقیق مهندسی برق را به صورت فایل word دانلود نمایید.
مقدمه
کیفیت برق، تناسب برق را با وسایل مصرف کنندگان، تعیین می کند بهترین شاخص برای تناسب کاربری شاید قابل اعتماد بودن سیستم انتقال و توزیع برق در شبکه باشد اما خودتان بهتر می دانید که در بیشتر کشورهای دنیا، برق با کیفیت بالا برای همیشه در دسترس نیست و ضررها و هزینه های زیادی را به مردم، تاسیسات دولتی و صنایع و ... وارد می کند.
به علت بارها و فشارهای غیرخطی از قبیل کانورترهای الکترونیک، ترانسفورمرها و ماشین آلات چرخنده و وسایل جوش برقی، نورپردازی فلورسنت، وسایل و تجهیزات FACTS و غیره ما باید جریان غیرسینوسی برای مصرف کنندگان بوجود آوریم چون جریان دارای نوسان و انحراف در سیستم برق و برخی از هارمونی های ولتاژ تولید کننده ی بارهایی است که می تواند باعث تغییر شکل ولتاژ در نقطه PCC شود. امروزه در سیستم های به هم مرتبط، تنوع و تغییر ولتاژ، انحراف شکل موج از جمله مهم ترین مشکلات در زمینه کیفیت برق می باشند به علت این اختلالات و ریسونانس موازی که ممکن است در سیستم رخ دهد ضررهای زیادی به خطوط انتقال نیرو مثل کابل ها، ترانسفورمرها و ... وارد می شود. همانطور که عناصر فرکانس متفاوت در رله های سیستم و سایر تجهیزات حمایتی و حفاظتی وجود دارند اما ممکن است آنطور باید و شاید کار نکنند و همین امر موجب بروز اختلالات بیشتر در سیستم شبکه برق شهری و صنعتی و ... می شود.
نتیجه گیری
تمپلات بردار واحد با نام اختصاری UVT در یک طرح کنترل در این تحقیق مورد مطالعه جمعی از محققان قرار گرفته است تا ببینیم آیا این روش برای ایجاد یک سیگنال مرجع برای UPQC شبیه سازی شده برای سیستم 3P3W برای ATLAB/Simulink مفید واقع می شود یا خیر؟
نتایج مطالعات و شبیه سازی های انجام شده نشان می دهد که UPQC توانایی خوبی برای حفظ و نگهداری ولتاژ بار بدون اختلال و انحراف را دارد و می تواند برق پایدار و با کیفیت را به مصرف کنندگان به ارمغان آورد با انجام نحقیقات بیشتر دریافتیم که نتایج بدست آمده در این مقاله از اعتبار علمی و راندمان بالایی در حوزه های کاربردی در سیستم انتقال نیرو و شبکه توزیع برق شهری و صنعتی برخوردار است اما باز هم نیاز به مطالعات بیشتری در حوزه ی مهندسی برق احساس می شود.
در این تحقیق مواردی که در ادامه عنوان شده است بررسی شده اند.
توصیف یک سیستم
استراتژی کنترل برای کانورتر شانت
نتایج شبیه سازی و بحث و بررسی راجع به آنها
نتیجه گیری
Keywords:
UPQC الکترونیک کنترل هوشمند سیستم های انرژی برق pcc UVT
سایر منابع مهندسی برق در زمینه برق