دانلود پاورپوینت تحقیق روانشناسی با عنوان اعتیاد

این تحقیق روانشناسی به بررسی پدیده اعتیاد، عوامل موثر بر آن، پیامدهای اجتماعی و عوارض اعتیاد می پردازد. هر چند در سال 1964 سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسید که اصطلاح « اعتیاد » دیگر علمی نیست، و از آن پس اعتیاد در اصطلاح علمی « وابستگی دارویی » خوانده شد، اما هنوز هم این واژه در منابع طبی و عوام رایج است . انسان بر اثر مصرف مواد از نظر جسمی و روانی به آن وابسته می شود، به طوری که بر اثر دستیابی به آن ماده و مصرف آن احساس آرامش و لذت می کند، در حالی که با نرسیدن دارو دچار ناراحتی روانی و رنج جسمی دچار می گردد. می توانید این تحقیق رشته روانشناسی را به صورت powerpoint دانلود نمایید.
قیمت : 975,000 ریال
شناسه محصول : 2008835
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 37
نوع فایل های ضمیمه : powerpoint
حجم فایل : 546 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پاورپوینت تحقیق روانشناسی با عنوان اعتیاد

چکیده

هر چند در سال 1964 سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسید که اصطلاح « اعتیاد » دیگر علمی نیست، و از آن پس اعتیاد در اصطلاح علمی « وابستگی دارویی » خوانده شد، اما هنوز هم این واژه در منابع طبی و عوام رایج است . انسان بر اثر مصرف مواد از نظر جسمی و روانی به آن وابسته می شود، به طوری که بر اثر دستیابی به آن ماده و مصرف آن احساس آرامش و لذت می کند، در حالی که با نرسیدن دارو دچار ناراحتی روانی و رنج جسمی دچار می گردد. اگر یک خانواده را به مثابه یک جامعه کوچک بدانیم، فرد معتاد و یا توزیع کننده مواد مخدر هر کدام به نحوی در سلامت خانواده و اجتماع کوچک خود تأثیر منفی می گذارند و این تأثیرات خانواده به بیرون درز کرده و چون بیماری مسری جامعه را مسموم می کند به مرور فضای خانواده که باید محل امن و سالمی برای رشد عاطفی و انسانی برای فرد باشد در اثر ورود اعتیاد به کانون بحران و ناامنی تبدیل می شود و بی شک کودکان نخستین قربانی این معضلات هستند، کودکانی که امنیت را در پارک ها و خیابان ها و خیلی جاهای دیگر جستجو خواهند کرد. می توانید این تحقیق رشته روانشناسی را به صورت powerpoint دانلود نمایید.

مقدمه

از سال های دور « وبا» ، « طاعون » ، « جذام » و در سال های اخیر نام های معروفی بوده اند. بی شک با این نام ها آشنا هستید، بیماریهایی که چون موریانه جسم آدم را می خورند و یادآوری نامشان هنوز هم ترسناک است، اما بی شک باید اعتراف کنیم که هیچ کدام از آنها به اندازه « اعتیاد» پیامدهای منفی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به دنبال نداشته اند.

امروز اعتیاد پا را از مرزهای بهداشت و درمان فراتر نهاده و به عنوان یک بحران اجتماعی مطرح شده است که گستره ای جهانی دارد و مصیبتی است که میلیون ها زندگی را ویران و سرمایه های کلان ملی را صرف خود می کند . خوش بینانه ترین آمار گویای این است که حدود چهار درصد افراد جامعه گرفتار اعتیاد هستند و این آمار در حالی است که بی شک آمار واقعی بیش از این هم خواهد بود، با این حساب حداقل 10 میلیون ایرانی به طور مستقیم با اعتیاد درگیر هستند. نظر به کاهش سن شروع اعتیاد و جوان بودن جمعیت کشور ما، لازم است که این معضل اجتماعی هر چه بیشتر مورد توجه جوانان، خانواده ها و مسؤولین قرار گیرد.

تشخیص فرد معتاد

هدف اصلی در شناسایی به موقع معتاد، جلوگیری از نابودی فرد و رهایی وی از سقوط است . دانشجویان گرامی این قسمت بحث را با دقت بیشتری مطالعه کرده و مطالب را به خاطر بسپارند، زیرا این بخش در مورد شناسایی معتادین است . چگونه می توان پی برد که فردی از اطرافیان مواد مخدر مصرف می کند؟

·         فرد از نزدیکان کناره گیری و تمایل به معاشرت با دوستان خاصی را پیدا می کند که اغلب سعی در پنهان نگه داشتن هویت آنان دارد.

·         ساعات خواب تغییر می کند. ( دیرتر می خوابد و دیرتر بیدار می شود) .

·         هزینه های شخصی وی افزایش می یابد.

·         زمانی که در منزل نیست درب اتاق خود را قفل می کند و زمانی که در اتاق نیز حضور دارد بازهم درب اتاق را قفل می کند تا کسی متوجه تغییر حالتش نشود.

·         خواب آلود است و چرت می زند و خمیازه می کشد.

·         پرگویی، یاوه گویی و ضد و نقیض گویی دارد.

·         بی اشتها شده و لاغر می شود.

عوارض اعتیاد

مصرف طولانی مدت مواد موجب اختلال در بهداشت و سلامت جسمی و روانی فرد می شود که با بروز بسیاری از بیماری های مزمن و خطرناک همراه است. مواد مخدر تنها به فرد معتاد آسیب نمی رساند بلکه به هر کس که با آنان تماس داشته باشد، آسیب می رساند و زمانی که تعداد آنان بیشتر از حد قابل جبران شود، بی شک جامعه صدمه می بیند .

در این تحقیق رشته روانشناسی به بررسی موارد زیر می پردازیم.

وابستگی روانی و جسمی و تحمل

انواع مواد مخدر

عوامل مؤثر بر اعتیاد

شخصیت و اعتیاد

تشخیص فرد معتاد

عوارض اعتیاد

پیشگیری و درمان اعتیاد

زمینه های اجتماعی اعتیاد

 

 

Keywords: اعتیاد مواد مخدر مواد توهم زا
این برای گرایش های: روانشناسی ‌بالینی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]