این تحقیق رشته پرستاری در مورد کارگاه آموزشی تریاژ می باشد. تریاژ فرایند اولویتبندی بیماران برای بهرهمندی از درمان است که بر اساس شدت وخامت حال بیمار انجام میشود. بیماران وارد شده بایستی در حداقل زمان ممکن اولویت بندی شوند، یعنی پرستار تریاژ بایستی سرعت عمل کافی داشته باشد به طوری که طی ۲ تا ۵ دقیقه هر بیمار را تریاژ نماید. در این هنگام بدون هیچ گونه عمل درمانی پرستار، بیماران را با امکاناتی که در اختیار دارد، توسط نوار چسب رنگی-کارت مخصوص تریاژ-علایم رنگی چراغ دار-شماره کد ویژه و غیره آماده میکند. می توانید این تحقیق پرستاری را به صورت فایل powerpoint دانلود نمایید.
مقدمه
تریاژ از اصول کلیدی مدیریت مؤثر حوادث بزرگ است. اولین اقدام در مدیریت حوادث با مصدومین انبوه، تریاژ صحیح است. ارائه بهترین خدمات درمانی به بیشترین مصدومین به منظور نجات جان تعداد بیشتری از مصدومین. یکی از نشانه های بلایا این است که نیازهای فوری جامعه تحت تاثیر آن بلایا بیشتر از منابع در دسترس است، و این سوال مطرح است که این منابع چگونه باید استفاده شوند تا بهترین نتیجه ممکن را برای افراد داشته باشد.
موج مصدومین بعد از بلایا
موج اول مصدومین سرپایی 70 تا 80 درصد مصدومین
موج دوم مصدومین بدحال 20 تا 30 درصد مصدومین
عدم تریاژ دقیق موج اول منجر به مصرف منابع توسط این موج و شلوغی بخش اورژانس و عدم ارائه خدمت به مصدومین بدحال می شود. تفاوت شرایط حوادث و بلایا و شرایط عادی در این است که در شرایط رخداد حوادث و بلایا، باید بیشترین خدمت را به بیشترین افراد نیازمند ارائه داد و بدیهی است که نمی توان به تک تک مصدومین، بهترین خدمات درمانی را عرضه داشت.
این تحقیق رشته پرستاری به بررسی موارد زیر می پردازد.
انواع تریاژ
تریاژ استارت
گروه فوری
گروه تاخیری
گروه سرپایی
پروتکل تریاژ
تگ های کارت تریاژ
تریاژ اطفال
تریاژ مادران باردار