دانلود پاورپوینت پایان نامه رشته روانشناسی با عنوان تعیین رابطه شفقت به خود و ذهن آگاهی با بهزیستی ذهنی دانش آموزان دبیرستانی
عنوان فارسي
:
پاورپوینت پایان نامه رشته روانشناسی با عنوان تعیین رابطه شفقت به خود و ذهن آگاهی با بهزیستی ذهنی دانش آموزان دبیرستانی
چکیده
این پایان نامه رشته روانشناسی رابطه شفقت به خود و ذهن آگاهی با بهزیستی ذهنی دانش آموزان دبیرستانی را مورد بررسی قرار می دهد. در ابتدا پژوهشهاي روانشناسي حول محور هيجانات منفي مانند اضطراب و افسردگي بوده اما در دو دهه گذشته، پژوهش پيرامون بهزيستي افزايش چشمگيري داشته و تعاريف متعددي از آن شده است. بهزيستي، يکي از مؤلفههاي زندگي مطلوب عنوان شده، زيرا زندگي که فاقد لذت، عاطفه و احساس خرسندي و معنا باشد و به جاي آن سرشار از نارضايتي، خشم و افسردگي باشد، نميتواند ايدهآل تصور شود. همچنين در طول دهههاي گذشته، روانشناسي مثبتگرا راه خود را در مدارس و بر روي ادبيات پژوهشي روانشناسي مدرسه باز کرده است. شما می توانید این پایان نامه رشته روانشناسی را به صورت فایل powerpoint دانلود نمایید.
مقدمه
بهزيستي ذهني از طريق خودگزارشيهايي از رضامندي زندگي و عواطف مثبت در طول تاريخ بدست آمد (داینر، 2009). با اين حال در طي سالهاي اخير مفهوم بهزيستي ذهني گسترش داده شده و شامل درگيري، ارتباط، معنايابي و دامنه موفقيتها بوده و برخي از آنها از طريق سنجش عملکردي و آگاهي، قابل ارزيابي و اندازهگيري هستند. چنين مفهوم گستردهاي از بهزيستي نشان ميدهد که چگونه روانشناسان مدرسه از ابتدا چنين ساختاري را مفهومسازي کردند. باید گفت که زندگی تحصیلی یکی از مهمترین ابعاد زندگی اشخاص است که بر سایر ابعاد زندگی تأثیر فراوان دارد. در رابطه با بهزيستي ذهني، داینر مدلي سه بعدي ارائه نموده که در آن مؤلفه اول با رضايت افراد از جنبههاي مختلف زندگي (شغل، پدر و مادر، ازدواج و ...) در ارتباط بوده و جنبه شناختي بهزيستي ذهني ناميده شد (داینر، 1984). دو مؤلفه ديگر بهزيستي ذهني عاطفه مثبت و منفي بوده که واضحتر و کليتر هستند و تجارب عاطفي روزانه را توصيف ميکنند (تسایوسیز و همکاران، 2007).
در این پژوهش روانشناسی مسائل زیر مطرح می شود.
بیان مساله
اهداف پژوهش
فرضیات تحقیق
پیشینه تحقیق داخلی
پیشینه تحقیق خارجی
جامعه و نمونه آماری
روش تحقیق
ابزار جمع آوری اطلاعات
نتایج
پیشنهادات پژوهشی
پیشنهادات کاربردی
محدودیت های تحقیق
Keywords:
بهزیستی ذهنی روانشناسی مثبت گرا ذهن آگاهی SCS
سایر منابع روانشناسی در زمینه ذهنآگاهی