این تحقیق رشته فیزیک به بررسی پدیده ابررسانایی و خواص ابررساناها می پردازد. ابَررسانایی پدیدهای است که در دماهای بسیار پایین برای برخی از مواد رخ میدهد. در حالت ابررسانایی مقاومت الکتریکی ماده دقیقاً صفر میشود و ماده خاصیت دیامغناطیس کامل پیدا میکند؛ یعنی میدان مغناطیسی را از درون خود طرد میکند. می توانید این تحقیق رشته قیزیک را به صورت powerpoint دانلود نمایید.
این تحقیق شامل اسلایدهایی به شرح زیر می باشد
مقدمه
شناخت و مدلسازی
خواص ابررساناها
کاربردها
مشکل
نتیجه گیری
در 28 آوريل 1911 خبري از آزمايشگاه ليدن منتشر شدكه جهان فيزيك را تكان داد. هيك كامرلينگ اونس كه بعدها به آقاي صفر مطلق شهرت يافت هنگام بررسي مقاومت جيوه در دماي نزديك به صفر كلوين مشاهده كرد مقاومت الكتريكي دچار افت ناگهاني شد و از بين رفت و اين شروع اكتشافات ابررسانايي بود.
ابَررسانایی پدیدهای است که در دماهای بسیار پایین برای برخی از مواد رخ میدهد. در حالت ابررسانایی مقاومت الکتریکی ماده دقیقاً صفر میشود و ماده خاصیت دیامغناطیس کامل پیدا میکند؛ یعنی میدان مغناطیسی را از درون خود طرد میکند.
طرد میدان مغناطیسی تنها تفاوت اصلی ابررسانا با رسانای کامل است، زیرا در رسانای کامل انتظار میرود میدان مغناطیسی ثابت بماند، در حالی که در ابررسانا میدان مغناطیسی همواره صفر است.