«میلتون هرشی« از دوران کودکی به شیرینی علاقه زیادی داشت و مدتی به عنوان شاگرد در شیرینی سازی جورایر در پنسیلوانیا کار کرد. او بسیارعلاقهمند بود که یک واحد تولیدی شیرینی داشته باشد. پس از چند بار کوشش وحتی ورشکستگی سرانجام توانست نوعی شیرینی به نام «کارامل» تولید و عرضه کند و در این راه موفق شد. او در نمایشگاه1893 در شیکاگو تجهیزات شکلات سازی دید و برای خودیک فرصت طلایی برای ورود به صنعت شکلات سازی مشاهده کرد.
در 1901، صنعت شکلات سازی در آمریکا رشدی سریع داشت. درآن سال فروش هرشی به 662 هزار دلار رسیدو نیاز به یک کارخانه جدید پیدا کرد. آقای هرشی فعالیت های خودرا به شهری «دریچارچ» پنسیلوانیا منتقل کرد و در1906 نام این شهر به هرشی تبدیل شد. کارخانه جدید هرشی به صورت واحدی درآمدکه تنها یک نوع محصول به صورت انبوه تولید میکرد. در1909، پرورشگاه میلتون هرشی تاسیس شد. آقا و خانم هرشی بچه نداشتند، بنابراین برای چندین سال شرکت شکلات سازی هرشی بیشتر درآمدهای خود را صرف این پرورشگاه کرد. در 1911 فروش شرکت به 5 میلیون دلار رسید.
در 1927، شرکت شکلات سازی هرشی بارعایت قوانین ایالت دلاویر به صورت یک شرکت سهامی درآمد و در بورس نیویورک پذیرفته شد. درهمان سال 20درصد سهام شرکت به مردم عرضه گردید. بین 1930و1960، هرشی شاهد رشد بسیار سریع بود ونام «هرشی» برای همه خانواده ها شناخته شده بود. میلتون هرشی افسانه ای در 1945 از جهانرفت.
در دهه1960 این شرکت، شرکت معروف «ریزکندی» راخریداری کرد. پس از آن شرکت «سان جورجیو ماکارونی» و صنایع غذایی «دل مانیکو» راخرید. در 1968 این شرکت «شرکت موادغذایی هرشی» نامیده شد. از 1976 تا 1984 ویلیام دیردن مدیرعامل شرکت بود. او بچه یتیمی بود که در پرورشگاه میلتون هرشی درس خوانده بود. دیردن توانست فعالیت های شرکت را متنوع سازد و میزان وابستگی شرکت به شکلات و قیمت پرنوسان شکر را کاهش دهد.
در دهه1970،هرشی شرکت شیرینیجات «y&s» را خریداری کرد همچنین شرکت های دیگری به نام «پروچینو روسی» و «اسکینر ماکارونی» را خرید. در دهه 1980، هرشی شرکت «مارابو» را از سوئد و دیترش راخریداری کرد. شرکت با خریدن این شرکت ها توانست انواع و اقسام شیرینیجات و محصولات شکلاتی مشهور در سراسر جهان را تولید و عرضه کند.