دانلود تحقیق آماده اهمیت اجتناب ناپذیر واحدانبارداری در بنگاه اقتصادی و نقش موثر ارتباط با دیگر واحدها (فایل پاورپوینت)
عنوان فارسي
:
تحقیق آماده اهمیت اجتناب ناپذیر واحدانبارداری در بنگاه اقتصادی و نقش موثر ارتباط با دیگر واحدها (فایل پاورپوینت)
چکیده
انبارداری چیست؟ انبارداری به عملیات تخلیه، بارگیری، و نگهداری کالاهای مورد نیاز افراد و بنگاهها در انبارهایی با شرایط مناسب تا زمان استفاده گفته میشود. انبارداری شامل فرایندهای اصلی مانند پذیرش کالا، جاگذاری و جابجایی کالا و همچنین فرایندهای پشتیبان مانند مدیریت انبار و کنترل کیفیت می باشد. شکا می توانید این تحقیق را به صورت فایل پاورپوینت دانلود نمایید.
انبارداری به عملیات تخلیه، بارگیری، و نگهداری کالاهای مورد نیاز افراد و بنگاهها در انبارهایی با شرایط مناسب تا زمان استفاده گفته میشود. بهعبارت دیگر، انبارداری شامل سیستمهای قرار گرفتن جنس در انبار و ایجاد روشها و اعمال مدیریت کنترل مؤثر از زمان دریافت تا لحظه تحویل است. انبارداری به عنوان بخشی از عملکرد لجستیکی هر بنگاه اقتصادی، مسئولیت ذخیره و نگهداری موجودی را برای تولیدکننده، تأمینکننده و مصرفکننده دارد.
تعریف انبارداری در یک بنگاه تولید میتواند بهاینصورت باشد که: «انبارداری عبارت است از دریافت مواد و اقلام، نگهداری صحیح و تحویل به موقع آنها به مصرفکننده با رعایت مقررات و دستورالعملهای سازمان به نحوی که با اعمال کنترل دقیق از میزان موجودی کالا در انبار و مقدار مصرف آن و نیز از انباشته شدن بیش از حد موجودیها جلوگیری شود.»
نقش موثر و ارتباط متقابل انبار با سایر واحدها
انبار بنا به نیاز همه واحدها، عموماً با کلیه واحدها و کارکنان آن مدام در تماس و ارتباط میباشد. این ارتباط و تماس چه در مورد تحویل گرفتن، نگهداری و تحویل دادن مواد و کالا و چه در مورد مبادله اسناد و مدارک و حسابهای آن میبایستی مبتنی بر اصول و ضوابط پایدار و مدون رسمی و در چارچوب نظام اداری و عملیاتی سازمان انجام شود و نباید مناسبات شخصی و دوستانه غیراداری و یا خصمانه جایگزین آن گردد.
پذیرش کالا
صاحبان کالا یا شرکتهای حمل و نقل متقاضی استفاده از خدمات انبارداری با توجه به قوانین، مجوزهای لازم برای ورود کالا به انبار را ارائه میکنند.این مجوزها ممکن است شامل درخواست تحویل کالا به انبارو مدارک مربوط به کالا (نظیر اظهارنامه، مانیفست، پته گمرکی، مجوزهای گمرک) باشد. معمولاً با ورود کالا به پشت درب انبار بایستی کنترلهای نگهبانی و امنیتی انجام پذیرد سپس کالا وارد محوطه پذیرش شود. در محوطه پذیرش مسئولین انبار کالاها را از لحاظ شکلی و تعداد با اطلاعات اظهار شده کنترل مینمایند و در صورت مغایرت صورت جلسه تنظیم میشود. با توجه به نوع و وضعیت کالا و امکانات انبار، در این قسمت کالاها دستهبندی میشوند و به انبار متناسب ارسال میشوند.
Keywords:
انبارداری مدیریت انبارداری پذیرش کالا کنترل کیفیت
سایر منابع حسابداری-حسابداری در زمینه انبارداری