دانلود اثر "زمان به عمل آمدن" تحت تاثیر محیط خلا و نفوذپذیری لایه ی بسته بندی بر روی فرآیند پردازش و خصوصیات کیفی سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین
عنوان فارسي
:
اثر "زمان به عمل آمدن" تحت تاثیر محیط خلا و نفوذپذیری لایه ی بسته بندی بر روی فرآیند پردازش و خصوصیات کیفی سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین
چکیده
مقدمه
مواد و روشها
طرح آزمایشی
فرمول تشکیل و پردازش سوسیس
آنالیز فیزیوشیمیایی
اندازه گیری فعالیت اب و PH
کاهش وزن
تعیین اکسیداسیون لیپید
آنالیز میکروبیولوژیکی
ارزیابی حسی (لمسی)
آنالیز آماری
بحث و نتیجه گیری
اثر بر روی تعداد میکروبها
اثر گذاشتن بر روی پارامترهای فیزیوشیمیایی
اثر بر روی رنگ
اثر بر روی پارامترهای بافت
اثر بر روی ویژگی های حسی (مربوط به طعم و مزه)
نتیجه گیری
Keywords:
سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین تخمیر در خلا
سایر منابع مجموعه مهندسی كشاورزی در زمینه سوسیس