دانلود اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده

اثر تغییر هوای محیط و بسته بندی در شرایط خلا بر روی عمر قفسه ای (مدت زمان لازم جهت نگهداری کالا) marcilla، یک سوسیس خونی پخته شده، مورد بررسی قرار گرفت.
قیمت : رایگان
شناسه محصول : 2004053
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 2013
تعداد صفحات فارسي : 23
نوع فایل های ضمیمه : PPT
حجم فایل : 234 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده

چکیده


1-چکیده

2-مقدمه

3-مواد و روشها

1-3- فرمول تشکیل سوسیس و فرآوری آن

2-3-بسته بندی نمونه ها

3-3-آنالیز فیزیوشیمیایی پارامترهای PH و aw

4-3-اکسیداسیون لیپید

5-3-آنالیز میکروبیولوژیکی

6-3-آنالیز آماری

4-نتایج و بحث

1-4-آنالیز فیزیوشیمیایی مقادیر PH و aw

2-4-ارزیابی رنگ

3-4-اکسیداسیون لیپید

4-4-آنالیز میکروبیولوژیکی

Keywords: بسته بندی واکیوم سوسیس خونی blood sausage
این برای گرایش های: علوم دامی، کاربرد دارد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی كشاورزی > گرایش ها > علوم دامی > محصولات قابل دانلود علوم دامی > تحقیق های آماده علوم دامی > اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده