دانلود اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده
عنوان فارسي
:
اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده
چکیده
1-چکیده
2-مقدمه
3-مواد و روشها
1-3- فرمول تشکیل سوسیس و فرآوری آن
2-3-بسته بندی نمونه ها
3-3-آنالیز فیزیوشیمیایی پارامترهای PH و aw
4-3-اکسیداسیون لیپید
5-3-آنالیز میکروبیولوژیکی
6-3-آنالیز آماری
4-نتایج و بحث
1-4-آنالیز فیزیوشیمیایی مقادیر PH و aw
2-4-ارزیابی رنگ
3-4-اکسیداسیون لیپید
4-4-آنالیز میکروبیولوژیکی
Keywords:
بسته بندی واکیوم سوسیس خونی blood sausage
سایر منابع مجموعه مهندسی كشاورزی در زمینه سوسیس