در این تحقیق آماده کشاورزی آب پنیر بررسی شده است. دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی می توانند تحقیق آماده پیرامون آب پنیر را به صورت رایگان از این بخش دانلود نمایند. تحقیق آماده آب پنیر با فورمت word در 64 صفحه فارسی ارائه شده است.
تعريف: آب پنير whey بخش آبكي و جدا شده از شير است كه معمولا بر اثر اضافه كردن اسيد، حرارت دادن يا انعقاد مايع پنيري بدست ميآيد. اين ماده غير شفاف و رنگ آن زرد مايل به سبز است. براساس تعريف ارائه شده توسط فدراسيون بين المللي محصولات لبني (IDF) تعريف پنير بصورت زير آمده است: « پنير فراورده اي است تخميري يا تخمير نشده كه بدنبال انعقاد شير كامل، پس چرخ و مخلوط اين مواد بدست ميآيد و حداقل ماده خشك آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنير ناميده ميشود».
در واقع پنير از فاز امولسيون ( چربي) و سوسپانسيون مسيلي تشكيل ميشود. اين فاز در برگيرنده مواد محلول در چربي مانند ويتامينها و مواد كلوئيدي همراه با كازئين است در حاليكه آب پنير شامل فاز محلول شير است و عمدتا حاوي لاكتوز، پروتئين يا پروتئين محلول يا پروتئين آب پنير، مواد معدني محلول، اسيدهاي آلي و ويتامين و آنزيم است. كل ماده جامد آب پنير معمولا بين 5/6-6 % و BOD آن 32000 يا بيشتر ميباشد.
فهرست مطالب تحقیق آماده آب پنیر به شرح زیر است:
مقدمه
انواع آب پنير
آب پنير شيرين
آب پنير اسيدي متوسط:
آب پنير اسيدي:
تركيب و ماهيت انواع آب پنير
پروتئينهاي آب پنير
فوائد پروتئينهاي آب پنير
مصارف پروتئينهاي آب پنير
روشهاي حذف و بكارگيري آب پنير
كاربردهاي آب پنير
تهيه لاكتوز از آب پنير
مراحل فرايند
جدا سازي لاكتوز:
خشك كردن:
كاربرد آب پنير در اسيد لاكتيك
توليد اسيد لاكتيك از آب پنير:
خلاصه فرآيند
كاربرد پودر آب پنير در بستني
تهيه پروتئين تك ياخته
خواص تغذيه اي:
ميكروارگانيسمهاي مورد استفاده براي توليد پروتئين تك ياخته:
مخمرهاي مورد استفاده براي توليد پروتئين تك ياخته:
توليد SCP از آب پنير:
توليد نوشابه گاز دار از آب پنير
انواع نوشيدنيهاي حاصل از آب پنير
نوشيدنيهاي بر طرف كننده عطش و حاوي گاز
كاربرد آب پنير در غني سازي ارزش غذايي كاه گندم
نوشيدنيهاي آب پنير
نوشيدني بر پايه آب پنير طبيعي:
ديگر روشهاي توليد نوشيدني بر پايه آب پنير:
كاربرد آب پنير در تهيه نوشابه در ايران