پلیمرها و روشهای عامل دار کردن آنها
تحقیق در زمینه پلیمرها و روشهای عامل دار کردن آنها به صورت اسلایدهای پاورپوینت برای دانلود از پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) ارائه شده است. از 24 اسلاید تشکیل یافته است.
مقدمه
آلیاژکردن پلیمرها، کوپلیمر کردن، ایجاد گروههای عاملی متنوع، تهیه ی کامپوزیت پلیمرها با اجزای معدنی و یا افزودن مواد افزودنی مانند نرم کننده ها و پایدارکننده ها به پلیمرها، از روشهای نوین اصلاح خواص پلیمرها و گرفتن کاربردهای جدید از آنهااست.
در این میان عامل دارکردن پلیاولفینها یک روش مفید برای سنتز مواد جدید با کاربردهای وسیع است زیرا گروههای عاملی، خواص مهم پلیمر مانند چسبندگی، نفوذ پذیری، امتزاج پذیری، مقاومت در برابر حلال، خواص ریولوژیکی و خواص سطحی مانند رنگ پذیری، چاپپذیری و قابلیت سازگاری پلیمر را تغییر میدهند.
بنابراین با عامل دارکردن پلیاولفینها میتوان دامنهی کاربرد آنها را در زمینه هایی چون چسب، رنگ و عایقها گسترش داد. مطالعات نشان داده است که با انتخاب درست کاتالیزور ، کمک کاتالیزور ، عامل انتقال به زنجیر، معرف ها و ایجاد شرایط بهینه برای پلیمریزاسیون ، سنتز پلی اولفین های عامل دار با گروه های عاملی متنوع امکان پذیراست.
با این چشمانداز، در این تحقیق به روشهای مختلف سنتز پلی اولفینهای عاملدار و خواص و کاربرد آنها پرداخته خواهدشد.
روش های عامل دار کردن پلیمرها
عامل دار کردن بعد از سنتز پلیمر
عامل دار کردن از طریق پیوند غیر اشباع
عامل دار کردن به وسیله ی پلیمریزاسیون زنده ی اولفین
عامل دار کردن به وسیله ی عامل انتقال به زنجیر
عامل دار کردن به وسیله ی پلیمریزاسیون کئوردینانسی انتقال به زنجیر
عامل دار کردن به وسیله ی کوپلیمریزاسیون