دانلود نکات لازم در ساختن خانه
عنوان فارسي
:
نکات لازم در ساختن خانه
چکیده
نکات لازم در ساختن خانه
نکات لازم در ساختن خانه در این بخش از پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان (پویان) برای دانلود به صورت فایل Word رایگان ارائه شده است.
بادبندها، تیر و ستون های بتنی، یک بتن ایده آل، پی سازی، فندانسیون فلزی، بتن مگر، درز انبساط، درز انقطاع، ستون دوبله و ستون قید، طویل کردن ستون ها، شاهتیرها، محاسن و معیایب تیر لانه زنبوری، روش های مختلف برش تیرآهن و نکات دیگر در ساخت ساختن خانه بررسی شده است.
مقاومت هر سازه در برابر زلزله به دو عامل اساسي بستگي دارد: يكي نوع ساخت سازه و به كارگيري اصول و قوانين مهندسي در طراحي و اجراي آن و ديگري بزرگي و قدرت زلزله در سالهاي اخير از طريق رسانه هاي گروهي هر چند وقت يك بار خبري در مورد روش هاي ابداعي مهندسان سازه براي مقاوم سازي ساختمان ها يا ساخت سازه هاي مقاوم در برابر زلزله شنيده مي شود؛ شيوه هايي مثل قرار دادن ساختمان روي بلوك هاي لغزشي، حفر كانال هاي بسيار بزرگ در اطراف فونداسيون ها (پي ها)، معلق كردن ساختمان از زنجير(!)، آويزان كردن پاندول هاي بزرگ از سقف و.... نكته قابل تامل در مورد اين راهكارها، تقريبا غير عملي بودن آنها با توجه به وضعيت ساخت وساز در كشوري مثل ايران آنهم در مقياس وسيع است. البته نه تنها در ايران بلكه در اكثر كشورها اين كار تا حدود زيادي نشدني است و اگر هم قابليت اجرايي داشته باشند بسيار هزينه بر بوده، براي تمام ساختمان ها قابليت اجرايي ندارند. در كنار اين روش ها، كارهايي مثل استفاده از جدا سازها، ميرا كننده ها و جذب كننده هاي انرژي (قرار دادن فنرهاي پلاستيكي ويژه يك يا چند لايه در پي ساختمان) براي كاهش خسارات و تلفات، عملي تر به نظر مي رسد.
با توجه به توضيحات فوق، در حال حاضر بهترين راه حل يافتن شيوه هايي براي بهبود روند ساختمان سازي كنوني است. يعني با تغييراتي چند در روش هاي اجرايي و صد البته با انجام كارها بر اساس ضوابط و آئين نامه ها از ابتدا تا اتمام كار اجرايي پروژه ها، مي توان به نتايج بسيار بهتري دست يافت.
Keywords:
نکات لازم در ساختن خانه
سایر منابع مهندسی عمران و نقشه برداری-مهندسی عمران ـ عمران در زمینه ساختمان سازی