دانلود مطالعه تطبیقی گواهی و ارزش اثباتی آن در نظام حقوقی ایران و انگلیس

مسئله اثبات دعاوی و ارزش و آثار آن ها نهایت ارزش واهمیت را دارد و با دلایل جعلی و یا شهادت دروغ امکان دارد که حکمی به نفع شخص غیر مستحق صادر شود و اگر چه قاضی مکلف است نهایت دقت و کوشش خود را جهت تشخیص حق از باطل به کار برد ولی در هر حال او نیز انسان است وامکان خطا در اشتباه در حکمش می رود
قیمت : 520,000 ریال
شناسه محصول : 2003128
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1392
تعداد صفحات فارسي : 31
نوع فایل های ضمیمه : Word
حجم فایل : 110 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : مطالعه تطبیقی گواهی و ارزش اثباتی آن در نظام حقوقی ایران و انگلیس

چکیده

 

مطالعه تطبیقی گواهی و ارزش اثباتی آن در نظام حقوقی ایران و انگلیس

تحقیق آماده حقوق با عنوان مطالعه تطبیقی گواهی و ارزش اثباتی آن در نظام حقوقی ایران و انگلیس را به صورت فایل word از سایت پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) دانلود نمایید.

در پژوهش حاضر برآنیم ضمن مروری بر تعریف گواهی، شرایط صحت واعتبار آن را به عنوان یکی از ادله اثبات دعوا در چارچوب نظام حقوقی ایران با مقایسه نظام حقوقی انگلستان بررسی و تبیین نماییم و در این راستا گامی جهت پرکردن خلاهای قانونی و یا ارتقای نظام آئین دادرسی داشته باشیم.

چکیده:

شهادت در معنای لغوی  به حضور ، معاينه ، اطلاع ، تعبیر شده گواهي دادن و گواهي آن اخباری است كه در آن شك و ترديد نباشد و از روي اخلاص و راستي داده شود،  در تمامی ادوار و هم‌چنین در همه سیستم‌های حقوقی شهادت شهود به عنوان یکی از ادله اثبات دعوی همواره مورد استفاده طرفین دعوی اثبات ادعاهای آنان بوده است لیکن حدود استفاده و درجه اعتبار آن از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.اهمیت دلیل مذکور در دوران گذشته به دلیل صداقت انسان‌های آن ادوار از یک سو و فقدان دستاوردهای عملی و تکنیکی از سویی دیگر بسیار بیشتر از دوران فعلی بوده است. از این رو امروزه با توجه به مبانی حقوقی کشورهای مختلف ارزش و شرایط صحت شهادت متفاوت است دراین بین نظام حقوقی ادله دادرسی ایران که مبتنی بر فقه امامیه است در خصوص گواهی و ارزش اثباتی آن با آنچه در سایر نظام های حقوقی از جمله کامن لا و انگلیس به عنوان مهمترین کشور واجد این نظام حقوقی واجد تفاوت هایی است  از این رو بررسی این  جهات افتراق و همچنین مشابهت در  ارزش اثباتی گواهی جهت ارتقای نظام حقوقی ادله اثبات دعوا و تبیین مبانی آن همواره مفید فایده بوده است و این موضوعی است که در پژوهش حاضر درصدد تبیین آن هستیم.

واژگان کلیدی:شهادت، ادله اثبات دعوا، اثبات دعوا، آئین دادرسی ایران، آئین دادرسی انگلیس

مقدمه:

مسئله اثبات دعاوی و ارزش و آثار آن ها نهایت ارزش واهمیت را دارد و با دلایل جعلی و یا شهادت دروغ امکان دارد که حکمی به نفع شخص غیر مستحق صادر شود و اگر چه قاضی مکلف است نهایت دقت و کوشش خود را جهت تشخیص حق از باطل به کار برد ولی در هر حال او نیز انسان است وامکان خطا در اشتباه در حکمش می رود.

اولین طریقه اثبات دعوا که انسان به آن تمسک کرده است،گواهی گواهان است و گواهی از امور کیفی است و نه کمی ،و همین کیفی بودن گواهی است که باعث تغییر در مفهوم آن در دنیای امروز شده است.کیفیتی که امروزه جایگزین های بسیاری برای آن پیدا شده است . این دلیل در تمام زمان هما در حقوق همه کشورها وجود داشته است. و به طور کلی به مفهوم اعم، به معنای اخبار فرد نزد مراجع قضاوتی از دیده ها یا قضاوت شنیده یا سایر آگاهی هایی است که به صورت اتفاقی یا به درخواست یکی از اصحاب دعوا از موضوعی پیدا کرده است.

بی شک شناسایی دقیق مفهوم شهادت، شرایط صحت و ارزش اثباتی آن ، ما را در رسیدن به فهم درستی از جایگاه این دلیل در حقوق مدنی امروز و نیز جایگاه جایگزین های گواهی رهنمون خواهد بود. همچنین با توجه به جایگاه شهادت و یا گواهی در میان ادله اثبات دعوا، همچنین ارزش اثباتی آن در حقوق ایران تحقیق و بررسی دقیق به ویژه در رویکردی تطبیقی تاثیر مفیدی بر شفاف سازی موازین حاکم بر آن ،تبیین آثارو همچنین در پرتو رویکرد تطبیقی  با نظام حقوقی انگلستان که از جلمه کشورها مهم نظام حقوقی کامن لا  است راهگشای پرکردن خلاء های قانونی حاکم بر موازین این ادله اثبات دعوا و طی آن ارتقای نظام حقوقی ادله اثبات دعوا خواهد بود.

  فهرست مطالب تحقیق آماده حقوق با عنوان مطالعه تطبیقی گواهی و ارزش اثباتی آن در نظام حقوقی ایران و انگلیس:

چکیده:

مقدمه:

مبحث اول- کلیات

گفتار اول :تعریف گواهی        

گفتار دوم مبانی گواهی در حقوق موضوعه

گفتار سوم عناصر گواهی

مبحث دوم- شرایط اعتبار گواهی

گفتار اول شرایط مربوط به گواه

گفتار دوم شرایط مربوط به ادای گواهی         

نتیجه گیری:

منابع:

Keywords: گواهی ادله اثبات دعوا حقوق انگلیس مطالعه تطبیقی
این برای گرایش های: حقوق بین الملل،حقوق خصوصی، کاربرد دارد. سایر ،سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]