مرور ادبیات در مقاله نویسی چیست؟

در مرور ادبیات مقاله چه باید نوشت؟

در ساختار استاندارد مقاله بعد از بیان مقدمه، به صورت دقیق تر به شرح یافته های مرتبط قبلی و تحلیل و نقد آنها می پردازند می پردازیم.

این کار را در بخش مرور ادبیات مقاله انجام می‌دهیم.

هدف ما در بخش مرور ادبیات این است که به صورت دقیق تر و جزئی تر نشان دهیم که چه کارهایی در ارتباط با موضوع تحقیق مقاله انجام شده، این کار را چه یافته هایی داشته‌اند،
چه نقاط قوت و ضعفی در کارهای گذشته بوده و در مجموع، کارهای گذشته را که نگاه می کنیم، چه خلا با این وجود دارد که این مقاله حاضر می‌خواهد آن را پر کند
.

 همچنین در نگارش مرور ادبیات سعی می‌کنیم که مواد خام تحقیق خود مانند تعاریف، پیش‌فرض، و ابزارهای اندازه گیری را از منابع قبلی استخراج کنیم.

آیا همه مقالات باید بخش مرور ادبیات داشته باشند؟

خیر.در مقالات تجربی، به صورت معمول در بخش مرور ادبیات داریم اما در بعضی مجلات  و رشته ها رسم بر این است که مطالبی را که می خواهیم درمرور ادبیات بیان کنیم را در دل همان مقدمه ذکر کنیم.
مثلا در مقدمه که می خواهیم اهمیت موضوع را نشان دهیم،  همان جا بیان می کنیم که چه کار هایی در گذشته انجام شده و چه کارهایی انجام نشده است.

این عمدتا برای حالتی است که مطالعات گذشته کم بوده اند. همنچین این حالت بستگی به سبک رایج در آن مجله یا رشته تحقیقاتی دارد.

ولی به صورت کلی این استاندارد پیشنهاد نمی شود.

حالت دیگر وقتی است که مقاله ما از نوع مرور ادبیات است. در این حالت، دیگر نیازی نیست که یک بخش مجزا به عنوان مرور ادبیات داشته باشیم، زیرا کل مقاله خودش یک مرور ادبیات است.

ارائه شده توسط گروه ترجمه تخصصی پورتال پویان

برای مشاهده پایگاه های معتبر برای جستجوی مقاله برروی مقاله کلیک کنید

مرور ادبیات در مقاله نویسی چیست؟

Skip Navigation Links
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید