دانلود مقاله ترجمه شده تاثیرات پسته بر روی عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی و عروقی و مکانیسم‌های اثر بالقوه: یک مطالعه‌ی واکنشِ متناسب با مقدار


چطور این مقاله پزشکی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008285 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله پزشکی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,100,000 ریال
شناسه محصول :
2008285
سال انتشار:
2008
حجم فایل انگلیسی :
171 Kb
حجم فایل فارسی :
184 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تاثیرات پسته بر روی عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی و عروقی و مکانیسم‌های اثر بالقوه: یک مطالعه‌ی واکنشِ متناسب با مقدار

عنوان انگليسي

Effects of pistachios on cardiovascular disease risk factors and potential mechanisms of action: a dose-response study

نویسنده/ناشر/نام مجله

Am J Clin Nutr

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده پزشکی شامل 9 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 22 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

پیشینه: مصرف آجیل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی (CVD) را کاهش می‌دهد. پژوهش‌های اخیر تاثیرات پسته (یک آجیل مغذی) بر روی عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی و عروقی، ارتباط این عوامل با واکنش متناسب با مقدار دوز مصرفی و همچنین مکانیسم‌های کاهنده‌ی لیپید (چربی) را بررسی نکرده‌اند.

هدف: در این مقاله تاثیرات دو مقدار دوز مصرفی پسته (علاوه بر یک رژیم غذایی کم‌چرب) بر روی لیپید‌ها، لیپوپروتئین‌ها، آپولیپوپروتئین‌ها (مشتقی از لیپوپروتئین‌های تعریف‌شده به صورت (apo)) و اسیدهای چرب پلاسما بررسی می‌شود. به منظور بررسی مکانیسم اثر در این دوزهای مصرفی، میزان انتقال استر کلسترول، پروتئین و شاخص‌های فعالیت پلاسمایِ آنزیمِ SCD را اندازه‌گیری می‌کنیم.

طراحی تحقیق: در یک مطالعه‌ی تغذیه‌ی متقاطع تصادفی  کنترل شده، 28 نفر با میزان کلسترول LDL بیشتر از  2.86 mmol/L، سه رژیم‌غذایی هم‌انرژی را به مدت 4 هفته مصرف کردند. مقادیر به دست آمده از یک رژیم غذایی غربی، پس از 2 هفته ارزیابی شدند. رژیم‌های‌آزمایشگاهی شامل یک رژیم غذایی کنترل کاهش چربی بدون پسته ]چربی کل 25%؛ اسیدهای چرب اشباع‌شده (SFAs) 8%، اسیدهای چرب اشباع‌نشده با یک پیوند (MUFAs) 9% و اسیدهای چرب اشباع‌نشده با چند پیوند (PUFAs) 5%[، یک وعده در روز مصرف پسته
(
1 PD؛ 10% انرژی از پسته؛ چربی کل 30%؛ 8% SFAs، 12% MUFAs و 6% PUFAs) و 2 وعده در روز مصرف پسته (2PD؛ 20% انرژی از پسته؛ 34% چربی کل؛ 8% SFAs، 15% MUFAs و 8% PUFAs) می‌باشد.

نتایج: رژیم 2PD میزان کلسترول کل (-8%)، کلسترول LDL (-11.6%)، کلسترول غیر HDL (-11%apo B
(
-4%apo B/apo A-I (-4%) و فعالیت SCD پلاسما (-1%) را کاهش (P<0.05، در مقایسه با رژیم کنترلی) داد. از رژیم‌های 1PD و 2PD به ترتیب یک کاهش وابسته به دوز مصرفی (P<0.05) در نسبت‌های کلسترول کل به کلسترول HDL (-1% و -8%)، کلسترول LDL به کلسترول HDL (-3%  و -11%) و کلسترول غیر HDL به کلسترول HDL (-2% و -10%) استخراج شد.

نتیجه‌گیری: اضافه کردن پسته در یک رژیم غذایی سالم به شکل سودمندی، عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی‌و عروقی (CVD) را در یک روش وابسته به دوز (که ممکن است اثرات آن را بر SCD منعکس کند)، تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

بیماری‌های قلبی و عروقی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Background: Nut consumption lowers cardiovascular disease (CVD) risk. Studies are lacking about the effects of pistachios, a nutrient-dense nut, on CVD risk factors, dose-response relations, and lipid-lowering mechanisms.

Objective: We evaluated the effects of 2 doses of pistachios, added to a lower-fat diet, on lipids and lipoproteins, apolipoprotein (apo)-defined lipoprotein subclasses, and plasma fatty acids. To investigate the mechanisms of action, we measured cholesteryl ester transfer protein and indexes of plasma stearoyl-CoA desaturase activity (SCD).

Design: In a randomized crossover controlled-feeding study, 28 individuals with LDL cholesterol2.86mmol/L consumed 3 isoenergetic diets for 4 wk each. Baseline measures were assessed after 2wk of a typical Western diet. The experimental diets included a lower-fat control diet with no pistachios [25% total fat; 8% saturated fatty acids (SFAs), 9% monounsaturated fatty acids (MUFAs), and 5% polyunsaturated fatty acids (PUFAs)], 1 serving/d of a pistachio diet (1 PD; 10% of energy from pistachios; 30% total fat; 8% SFAs, 12% MUFAs, and 6% PUFAs), and 2 servings/d of a pistachio diet 2) PD; 20% of energy from pistachios; 34% total fat; 8% SFAs, 15% MUFAs, and 8% PUFAs).

Results: The 2 PD decreased (P˂0.05 compared with the control diet) total cholesterol ( - (8%LDL cholesterol (-11.6%), non-HDL cholesterol 11%-), ) apo B 4%-),  ) apo B/apo A-I 4%-), ) and plasma SCD activity 1%-) ). The 1 PD and 2 PD, respectively, elicited a dose-dependent lowering (P0.05˂ ) total cholesterol/ HDL cholesterol (1%- and8%-  ) LDL cholesterol/HDL cholesterol (-3%  and  -11% )and non-HDL cholesterol/HDL cholesterol 2%-)  and 10%-. (.

Conclusions: Inclusion of pistachios in a healthy diet beneficially affects CVD risk factors in a dose- ependent manner, which may reflect effects on SCD.

Keywords: cardiovascular disease risk factors pistachios
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]
 مقاله پزشکی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پزشكی > پزشکی > مقاله های پزشکی و ترجمه فارسی آنها > تاثیرات پسته بر روی عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی و عروقی و مکانیسم‌های اثر بالقوه: یک مطالعه‌ی واکنشِ متناسب با مقدار
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید