دانلود مقاله ترجمه شده مرور نظام مند اجرای کنترل فرایند آماری در صنعت تولید مواد غذایی


چطور این مقاله مهندسی صنايع را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2006869 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی صنايع در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
880,000 ریال
شناسه محصول :
2006869
سال انتشار:
2015
حجم فایل انگلیسی :
772 Kb
حجم فایل فارسی :
245 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

مرور نظام مند اجرای کنترل فرایند آماری در صنعت تولید مواد غذایی

عنوان انگليسي

A systematic review of statistical process control implementation in the food manufacturing industry

نویسنده/ناشر/نام مجله

Total Quality Management

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی صنايع شامل 15 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 20 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

این مقاله یک بررسی سیستماتیک از ادبیات موضوع در اجرای آماری کنترل فرآیند (SPC) در صنایع غذایی است. با استفاده از جستجوهای سیستماتیک در سه دهه از نشریات، 41 مقاله مجلات برای بررسی انتخاب شدند. یافته های کلیدی از بررسی شامل انگیزه­های: کاهش نواقص محصول و پیروی از (منافع) قانون و مقررات مواد غذایی؛ موانع: مقاومت بالا در برابر تغییر و عدم دانش آماری کافی؛ و (محدودیت) فقدان تفکر آماری و کمبود دستورالعمل های پیاده سازیSPC  است. یافته های بیشتر غلبه انتشارات ایالات متحده آمریکا و انگلستان در این موضوع را مشخص می کند. جهت تحقیقات آینده در مورد مسائل اجرای SPC و همچنین یک مرجع آماده از ادبیات موضوع SPC در صنعت تولید مواد غذایی نیز بحث شده است.

1-مقدمه

رقابت های جهانی شدید در کسب و کار فعلی منجر به محبوبیت رو به رشد شیوه های بهبود مستمر شده است. با وجود اینکه صنایع غذایی به عنوان بزرگترین صنعت در انگلستان تعیین شده است، عملکرد آن (بر اساس ارزیابی انجام بر اساس معیارهای مدل اروپایی تعالی کسب و کار) پشت سر سایر صنایع مانند خودرو، هوا فضا، و بیمه قرار دارد...

کنترل فرایند آماری صنعت تولید مواد غذایی مرور نظام مند بهبود مداوم تفکر آماری :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

This paper is a systematic review of the literature on statistical process control (SPC) implementation in the food industry. Using systematic searches across three decades of publications, 41 journal articles were selected for the review. Key findings of the review include motivations: to reduce product defects and to follow the food law and regulations (benefits); barriers: high resistance to change and lack of sufficient statistical knowledge; and (limitations) an absence of statistical thinking and a dearth of SPC implementation guidelines. Further findings highlight the predominance of publications from the USA and the UK within this topic. Future research directions concerning SPC implementation issues as well as a ready reference of the SPC literature in the food manufacturing industry are also discussed

Keywords: statistical process control food manufacturing industry systematic review continuous improvement
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی صنايع با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی صنايع > مقاله های مهندسی صنايع و ترجمه فارسی آنها > مرور نظام مند اجرای کنترل فرایند آماری در صنعت تولید مواد غذایی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید