چکیده
هدف- صنعت تولید جهانی دائم درحال رقابت است. "مونجال شوا" تولید کننده ضربه گیر در هندوستان است که توسعه داخلی دستگاه های ناب را با فنون خودکاری کم هزینه برای افزایش رقابت بکار می برد. این روش جدید به کاهش هزینه تولید و افزایش بهره وری ازطریق کاهش مدت چرخه درشرکت کمک می کند. هدف این مقاله ارائه یک بررسی عمیق از چگونگی توسعه و تولید دستگاه های ناب درمحدوده ی مونجال شوا است وچگونگی تبدیل یک دستگاه دست و پاگیر را به یک دستگاه ناب بررسی می کند.
طرح/شیوه شناسی/دستیابی- این مقاله چگونگی تبدیل یک دستگاه دست و پاگیر را به یک دستگاه ناب بررسی می کند.
یافته ها- این روش جدید به کاهش هزینه تولید وافزایش بهره وری ازطریق کاهش مدت چرخه درشرکت کمک می کند.
محدودیت های تحقیق/ پیامد های تحقیق- این مقاله فرآیند تبدیل یک دستگاه کند را به یک دستگاه ناب مورد بحث قرار می دهد.
پیامدهای عملی- خلاقیت قبل ازسرمایه: در تولید ارزان بجای خرج کردن مبالغ زیاد و هزینه های سرمایه ای به راه حل ها و مشکل گشایی گروهی تأکید می شود.
پیامدهای اجتماعی- مدل کابین شکل، فشارلازم در کارگاه را کاهش می دهد.
نوآوری/ارزش- مفاهیم تائید شده درمقاله بهره وری را تا 3.45 برابرافزایش می دهد و همچنین هزینه ها را کم می کند.
1-مقدمه
افزایش های اخیر در رقابت جهانی، منابع کمیاب، هزینه های درحال افزایش، اقتصادهای درحال نوسان، سازمان های درحال تولید به سیستم تولید ارزان نیاز دارند که برای بقای درازمدت بسیار مهم است. بنا به توضیح لایکر لازمه ی یک تولید کننده ناب راه و روش تفکری است که درساخت روند تولید ازطریق فرآیندهای بدون وقفه افزایش دهنده ارزش تمرکز می کند و این روش تفکر یک سیستم "نگه داری" است که ازطریق تکمیل کردن عملیات بعدی در فاصله ی زمانی کوتاه و بهبود فرهنگی از تقاضای مشتری نشأت می گیرد...