دانلود مقاله ترجمه شده آللوپاتی: جنبه ها ی مهم و فیزیولوژیکی در کشاورزی پایدار


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002497 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
985,000 ریال
شناسه محصول :
2002497
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
138 Kb
حجم فایل فارسی :
73 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

آللوپاتی: جنبه ها ی مهم و فیزیولوژیکی در کشاورزی پایدار

عنوان انگليسي

Allelopathy: physiological and Sustainable Agriculture Important Aspects

نویسنده/ناشر/نام مجله

International journal of Agronomy and Plant Production

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 13 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 31 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

پدیده ی آللوپاتی به طور موفقیت آمیزی برای مدیریت آفات کشاورزی در تولید محصولات زراعی به کار گرفته شده است. دستکاری مناسب  آللوپاتی در جهت بهبود بهره وری محصول و حفاظت محیط زیست از علف های هرز، آفات، بیماری های زراعی، حفظ نیتروژن در زمین های زراعی،  از طریق کنترل سازگار با محیط زیست ، و سنتز مواد شیمیایی جدید کشاورزی با منشا محصولات طبیعی توجه دانشمندان را برای فعالیت در این زمینه تحقیقاتی به خود جلب کرده است. ترکیبات آللوپاتیک می تواند عملکرد فیزیولوژیکی مانند تنفس، فتوسنتز، و جذب یون را تحت تاثیر قرار دهد. اخیرا، توجه به بهره برداری از نقش مثبت قابل توجهی آللوپاتی نیز کشیده شده است و این پدیده می تواند در افزایش بهره وری محصولات کشاورزی ایفای نقش کند.

1-مقدمه

آللوپاتی، در اصل به عنوان فعل و انفعالات مشخص شیمیایی بین گیاهان و قارچ ها به واسطه ی بسیاری از انواع ترکیبات تعریف شده است (Seigler, 1996). واژه ی آللوپاتی از دو کلمه ی یونانی آللوس و پاتوس که به ترتیب به معنی یکدیگر و آسیب می باشند، مشتق شده است.  بر طبق Farooq et al., (2011),، آللوپاتی پدیده ای است که به موجب آن متابولیت های ثانویه سنتز شده توسط قارچ ها، ویروس ها، میکروارگانیسم ها و گیاهان به سیستم های زیستی و کشاورزی، نفوذ می کند که ممکن است اثر ان به صورت تحریکی و یا مهاری باشد. نقش اگزودای ریشه  هم اکنون به خوبی شناخته و قدردانی شده است. ترکیبات آللوپاتیک ابتدا توسط ریشه های گیاه گیرنده، دریافت می شود و پس از آن که ممکن است در جذب مواد غذایی تاثیر گذارد(Yu and Matsui, 1997). تقریبا 5-21٪ از همه کربن تثبیت شده توسط فتوسنتز از طریق ریشه گیاهان به ریزوسفر انتقال داده می شود..

آللوپاتی کشاورزی پایدار :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Allelopathic phenomenon is being successfully employed in field crop production for agricultural pest management. Suitable manipulation of allelopathy toward improvement of crop productivity and environmental protection through eco-friendly control of weeds, insect pests, crop diseases, conservation of nitrogen in crop land, and synthesis of novel agrochemicals based on natural products have gained prominent attention of scientists engaged in allelopathic research. The allelochemicals can affect physiological functions like respiration, photosynthesis, and ion uptake. More recently, however, attention has also been drawn to exploit the positive significant roles of allelopathy and what role this phenomenon can play in enhancing crop productivity

Keywords: Allelopathy Physiological Functions Sustainable Agriculture
این برای گرایش های: گیاه پزشکی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: علوم گیاهی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی > مقاله های زیست شناسی و ترجمه فارسی آنها > آللوپاتی: جنبه ها ی مهم و فیزیولوژیکی در کشاورزی پایدار
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید