مدل مهارت زنان و کارآفرینی و اثر صنایع دستی در توسعه اشتغال برای سیستمهای پویای چگونه میباشد؟ مدل پویای مهارت زنان و کارآفرینی توسعه اشتغال صنایع دستی از بعد اجتماعی و اقتصادی برای سیستمهای پویای چگونه میباشد؟ هدف اصلي اين پژوهش رشته مدیریت طراحی مدل پویای مهارت مدیریت مهارت زنان و کارآفرینی و اثر صنایع دستی در توسعه اشتغال جهت بررسی و ارزیابی ارتباط میان تمامی متغیرها در سازمانهای کارآفرینی صنایع دستی بوده و سعي بر اين است كه عوامل كليدي تاثير گذار از طريق شبيه سازي مدل در سازمانها مورد مطالعه قرارمیگيرد. در اين تحقیق طراحی مدل پویای مهارت مهارت زنان و کارآفرینی و اثر صنایع دستی در توسعه اشتغال با استفاده از سيستمهاي پویا براي بهره گيري از قابليتهاي پويایي سيستمها انجام ميشود. می توانید این تحقیق رشته مدیریت را به صورت فایل word دانلود نمایید.
مقدمه
مقوله كارآفريني به¬سرعت در حال گسترش است و كارآفرين زنان موضوع خاص و مورد توجه سراسر جهان است. بسياري از محققان معتقدند كه فعاليتهاي كارآفريني زنان نقش برجستهاي در سلامت اقتصادي ملتها دارد. فعاليتهاي اقتصادي زنان در جهان و جهتگيري آنان به سمت فعاليتهاي كارآفرينانه به دلايل متعددي از جمله بيكاري، استقلال، كسب درآمد، پايين بودن دست مزدها، و عدم رضايت شغلي قبلي است. امّا عوامل مختلفي در تسهيل و يا تضعيف اين فعاليتها مؤثر است. بررسي اين عوامل ميتواند در توسعه فعاليت كارآفرينانه زنان نقش مهمي را ايفاء كند. در عرصه جهاني به زنان خلاق، نوآور و مبتكر به عنوان كارآفرينان، منشاء تحولات بزرگي در زمينههاي صنعتي، توليدي و خدماتي شدهاند و نقش آنان به عنوان موتور توسعه اقتصادي، قهرمانان ملي و توسعه صنعتي، محرك و شوق سرمايهگذاري، عامل ايجاد اشتغال، گزينه اصلي فناوري و عامل رفع خلال و تنگناهاي بازار در جوامع تبيين شده است.
از آنجا كه زنان سرپرست خانواده با شرايط پُر¬نوسان و غيرثابتي مواجه هستند نسبت به تواناييها، قابليتها و مهارتهاي خود ترديد ميكنند. در نتيجه، بيكاري اين قشر آسيبپذير سبب بروز تغييراتي در طرز تفكر، سبك زندگي روزانه، كاهش اعتماد به¬نفس و افزايش بيماريهاي جسمي و رواني آنها ميشود. علائم و نشانههاي چنين مشكلاتي اغلب بلافاصله، يا يك سال پس از جدايي از همسر و نداشتن شغل و درآمد در ميان زنان سرپرست خانواده مشاهده شده است (طباطبايي ، 1384: 55). با این حال، پیچیدگی و ماهیت پویای دامنه مدیریت مدیریت کارآفرینی زنان ارزیابی پیامدهای تصمیمات در صنایع دستی و توسعه اشتغال را دشوار می سازد، و اینکه آیا با تصمیمات مناسبتر عوامل غالب داده شده سازمانی، محیطی، و زمینهای ساخته شده بود.
اهمیت و ضرورت تحقیق
مدیریت کارآفرینی زنان و اثر صنایع دستی در توسعه اشتغال و مهارتهای آن، یک وظیفه چالش برانگیز برای مدیران اجرایی است. با کمبود مهارت کارآفرینی زنان و اثر صنایع دستی ، اتخاذ یک تصمیم صحیح برای مدیریت منابع کارآفرینی زنان و اثر صنایع دستی برای ایجاد مزیت رقابتی یک شرکت در صنایع دستی در توسعه اشتغال امری ضروری است. پیچیدگیهای مرتبط با نوسان تقاضا برای مهارتهای کارآفرینی زنان و اثر صنایع دستی، همچنین روشهای پویا و خلاقانه برای کارآفرینی زنان کوتاه مدت و بلند مدت، و تاخیر در کسب مهارت، به یک کار چالش برانگیز تبدیل شده است. امروزه سازمانها دريافتهاند كه 80 درصد ارزش افزايي آنها از طريق داراييهاي نامشهودشان شامل سرمايههاي اشتغال کارآفرینی(دانش و مهارتهاي كاركنان)، سرمايههاي سازماني صنایع دستی در توسعه اشتغال)فرهنگ سازمان و ارزشهاي حاكم بر آن)و سرمايههاي اطلاعاتي(منابع اطلاعاتي و دادههاي آماري)ايجاد ميشود و ديگر نميتوانند صرفاً با اتكاء به داراييهاي مشهود، ارزيابي عملكرد و در پي آن مديريت عملكرد جامعي انجام دهند امروزه هنرهای صنایع یکی از مهم¬ترین عوامل اقتصادی در کشور¬ها به شمار می¬آید.
يك مدل سيستم پويا، در برگيرنده فرضياتي در باره مسئلهاي است كه قابل تجربه، نقد و تكرار است، همچنين قابليت تبديل به فرمول و قاعده را دارد، در حاليكه مدلهاي ذهني حالت فازي دارند. خاصيت فازي بودن موجب ميشود كه حد و مرز عوامل موثر كاملا و به صورت دقيق مشخص نباشند همچنين ماهيت فازي بودن مدلهاي ذهني، وابستگي به موقعيتهاي متفاوت، اشكال در فهم، تبادل و كاربرد را ظاهر ميسازد. مزیت دوم این است که مدلهاي رسمي، پيچيدگي و بغرنجي را بسادگي ارائه، شبيه سازي و هدايت ميگرداند. در مدلهاي رسمي به سادگي ميتوان بدون آنكه جزئيات بر هم موثر باشند، بدون سهو و خطا، با كمترين انحراف احساسي يا ايجاد فاصله بين برداشتها، آزمايش را تكرار كرد و به نتيجه رسيد قدرت واقعي روش سيستمهاي پويا، طراحي مدل شبيه ساز مسئله است .اگر چه امكان اجراي مدل بر هم وجود دارد، ولي در حال حاضر نرم افزارهاي مختلفي امكان اجرا و بهينه نمودن مدل طراحي شده را دارند.
جنبه جديد بودن و نوآوري در تحقيق
عليرغم پژوهشهاي متعدد در زمينه مدیریت مهارت زنان و کارآفرینی و اثر صنایع دستی در توسعه اشتغال در رابطه با بكار گيري سيستمهاي پويا جهت بهبود تصمیمات کارآفرینی زنان مطالب انگشت شماری در ادبيات موضوع مشاهده شده است . لذا اين تحقیق تلاشی برای بررسی تاثیر استراتژیهای کارآفرینی زنان در توسعه اشتغال در صنایع کارافرینی بالقوه در شرایط مختلف را دارد، و راهنمایی برای تصمیم گیری مهارت زنان و کارآفرینی ، با استفاده از یک رویکرد سیستم پويا را ارائه میکند تا به عنوان یک سیستم پشتیبانی تصمیم کاربردی برای تصمیم گیرندگان کارآفرینی زنان در امر توسعه اشتغال به کار گرفته شود.
قلمرو مکانی و زمانی و موضوعی تحقیق
1 قلمرو موضوعی: در این پژوهش در صدد برآمدیم تا زنان و کارآفرینی و همچنین نقش و اثر صنایع دستی در توسعه اشتغال را بررسی کنیم.
2 قلمرو زمانی: محدوده زمانی که اطلاعات پژوهش درآن تولید و گردآوری شده است قلمرو زمانی این مطالعه از پاییزو زمستان ۱۳۹7 میباشد .
3 قلمرو مکانی: قلمرو مکانی این تحقیق بخش زنان کارآفرینان صنایع دستی استان سمنان میباشد.