علوم اجتماعی

معرفی رشته علوم اجتماعی

علوم اجتماعی به مطالعهٔ جنبه‌های انسانی جهان می‌پردازند. در علوم اجتماعی بر بکار بستن روش‌های علمی (در معنایی که در علوم پایه به کار می‌رود) تأکید می‌شود که شامل روش‌های کمی و کیفی می باشد.

با رشد جمعیت جهان تقاضای اجتماعی برای آموزش، بهداشت، اشتغال، مسكن و در مجموع رفاه اجتماعی بیشتر می‌شود و در نتیجه وجود مختصصانی كه با پژوهش، مطالعه و برنامه‌ریزی, راه‌های رسیدن به رفاه اجتماعی را بیابند، بسیار ضروری است. هدف رشته علوم اجتماعی تربیت متخصصانی است كه نیاز جامعه را در زمینه‌های فوق برآورده سازند. اما چون عنوان علوم اجتماعی دارای مفهوم وسیعی است، رشته علوم اجتماعی به گرایش‌های متفاوتی تقسیم شده است.

ارتباطات اجتماعی، برنامه ریزی اجتماعی تعاون و رفاه، مطالعات امنیتی، خدمات اجتماعی، مددکاری اجتماعی، برنامه ریزی اجتماعی، پژوهشگری علوم اجتماعی، تعاون و رفاه اجتماعی، مردم شناسی گرایش های رشته علوم اجتماعی هستند.

رشته علوم اجتماعی بخشی از زیربنای بسیاری از برنامه ریزی های کشوری برای افراد هر جامعه است در واقع نهادهای سیاست گذار، نهادهای فرهنگی، اجتماعی، شهرداری ها، فرهنگ سراها، انجمن های خصوصی و دولتی، وزارتخانه های ارشاد، آموزش و پرورش، اقتصاد و دارایی، گمرک و بازار بورس، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، مرکز آمار، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت کشور، وزارت بهداشت و به نحوی بسیار دیگری از مراکز باید به کارشناسان خبره این رشته مراجعه و به عنوان یکی از عوامل مهم در تصمیم گیری های خرد و کلان لحاظ نمایند.

 

گروه علوم اجتماعی پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان (پویان) در تلاش است تا یک محیط پویا برای اساتید و دانشجویان علوم اجتماعی و جامعه شناسان فراهم نماید. این محیط پویا سعی بر اشتراک منابع علمی علوم اجتماعی و تجارب جامعه شناسان دارد.


تعداد بازدید : 26457


تخمین زمان و هزینه ترجمه، در این قسمت می توانید زمان و هزینه سفارش ترجمه خود را تخمین بزنید

کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید