چگونه مقاله خود را برای یک مجله ارسال کنیم

چگونه مقاله خود را برای ثبت در مجله ISI ارسال کنیم؟

گام اول:
پس از انتخاب قطعی مجله قسمت راهنمای نویسندگان آن را با دقت بخوانید.مقاله شما باید در قالب  آن مجله تنظیم شده باشد، در غیر این صورت مقاله‌تان ازسمت سردبیر ریجکت یا رد خواهد شد یا در صورت پذیرش اولیه برای مجلات ISI، مراحل بررسی طولانی‌تری را پشت سر خواهد گذاشت.
هر چه مقاله شما بیشتر در قالب مجلات
ISI باشد، سردبیر نسبت به مقاله شما دید مثبت تری پیدا می‌کند.پس از انجام تغییرات آخر، چندبار دیگر مقاله را بخوانید و از همکاران با تجربه بخواهید آن را مطالعه و ایراد و ضعف های احتمالی را برای شما مشخص کنند.

ارسال مقاله  به مجله

گام دوم:
مجلات ISI به دلیل امن و سریع تر بودند مقالات را به صورت الکترونیکی دریافت می کنند.

بعد از ارسال مقاله باید منتظر دریافت نامه اعلام وصول از سمت سردبیر باشید که به پست الکترونیک یا آدرس پستی شما ارسال می شود.

روند بررسی و داوری مقاله

گام سوم:
ممکن است مقاله شما به سرعت از جانب سردبیر مورد پذیرش واقع شود. این اتفاق نادر هنگامی رخ می‌دهد که ایده تحقیقاتی شما واقعاً تازه و جالب باشد اما عمدتاً مقاله پس از غربالگری اولیه و اولویت بندی توسط سردبیر یا هیأت سردبیری مجلات ISI، در اختیار چند داور یا کارشناس قرار می‌گیرد تا به دقت آن را ارزیابی نمایند
داوران موظف هستند در بازه زمانی که در اختیار دارند، مقاله را نقد و بررسی و نظراتشان را اعلام کنند. معمولاً فرمی در اختیار داور قرار می گیرد تا بر اساس آن، بکر بودن، کیفیت و نقاط ضعف و قوت مقاله را بررسی کند
.

وضعیت مقالات پس از داوری

گام چهارم:
آنهایی که تجربه ارسال مقاله دارند می دانند که بعد از داوری مقاله توسط مجلات ISI، ایمیلی دریافت می کنند که مقاله بسته به شرایط مقاله و مجله، با چند حالت روبرو می شوند.وضعیت مقاله پس از تصمیم سردبیر معمولاً به یکی از صورتهای زیر خواهد بود:

1.    پذیرش برای چاپ

2.    پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات جزئی

3.    پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات کلی

4.    بررسی مجدد احتمالی برای چاپ پس از اصلاحات اساسی

5.    بررسی احتمالی برای چاپ در قالب نامه به سردبیر یا گزارش کوتاه

6.    غیر قابل چاپ

اصلاح وبازبینی مقاله

گام پنجم:
ممکن است مقاله شما بدون هیچگونه نیاز به تغییر مورد پذیرش قرار گیرد، اما در اکثر موارد به بازبینی و اصلاح مقاله نیاز پیدا می‌کنید.به این معنی  که سردبیر مجله با اعلام پذیرش مشروط مقاله، از شما می‌خواهد تغییرات جزئی یا کلی را که براساس نظرات داوران برای شما فهرست گردیده است در مقاله اِعمال کنید تا مقاله‌تان مجدداً بررسی شود.
در این صورت معمولاً یک بازه زمانی برای شما تعیین می‌گردد تا اصلاحات مورد نظر را انجام دهید
. اگر مدت زیادی از زمان ارسال مقاله می گذرد، مراجع ومنابع  آن را به روز کنید.سعی کنید کار اصلاح را پیش از تمام شدن فرصتی که در اختیارتان گذاشته شده به پایان رسانید.

پذیرش وچاپ مقاله

گام ششم:
پس از پذیرش مقاله و پیش از چاپ آن، ویرایش نهایی انجام می شود که این ویرایش شامل غلط گیری املایی، اصلاح علائم نقطه گذاری، روان سازی جملات، رفع ابهامات گـرامری، و بررسی بخش هایی است که احتمال خطا در آنها زیاد است (چکیده، قسمتهای آماری، شکل ها، جدول ها و مراجع).
در برخی مجلات
ISI، پس از این مرحله، نسخه آماده برای چاپ مقاله در اختیارتان قرار می گیرد تا برای آخرین بار بررسی و آن را تأیید کنید.


 ارائه شده توسط گروه ترجمه تخصصی پورتال پویان

چگونه مقاله خود را برای یک مجله ارسال کنیم

Skip Navigation Links
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید